The_Harboss
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 45
Bi Kaç Lise Düşünüyorum Son Çare Olarak O Liselere Karne Puanıyla Gircemde Liseler Sadece 8. Ortalamasınamı Bakıyo Yoksa Bütün Ortaokulamı eğer öyleyse yandım.
Karneye bakmıyorlar. LGS puanına bakıyorlar.Bi Kaç Lise Düşünüyorum Son Çare Olarak O Liselere Karne Puanıyla Gircemde Liseler Sadece 8. Ortalamasınamı Bakıyo Yoksa Bütün Ortaokulamı eğer öyleyse yandım.
hayır bazı liseler dönem sonu ortalamasına bakıyorlar benim lise lgs puanına göre değil dönem sonu ortalamasına göre aldı 6-7 ve 8. sınıfın ortalamasına bakıyorlarKarneye bakmıyorlar. LGS puanına bakıyorlar.
benim kuzenimde lgs puanıyla değil dönem sonu puanlarıyla girdi annadolu lisesinehayır bazı liseler dönem sonu ortalamasına bakıyorlar benim lise lgs puanına göre değil dönem sonu ortalamasına göre aldı 6-7 ve 8. sınıfın ortalamasına bakıyorlar
babanla bu durumu konuşmanı öneririmBi Kaç Lise Düşünüyorum Son Çare Olarak O Liselere Karne Puanıyla Gircemde Liseler Sadece 8. Ortalamasınamı Bakıyo Yoksa Bütün Ortaokulamı eğer öyleyse yandım.
ortalama kötüyse hiç onu düşünmeBi Kaç Lise Düşünüyorum Son Çare Olarak O Liselere Karne Puanıyla Gircemde Liseler Sadece 8. Ortalamasınamı Bakıyo Yoksa Bütün Ortaokulamı eğer öyleyse yandım.