omereymenc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
İyi sosyaller, 9.sınıfım son zamanlarda suç teşkil edecek bir olaya karıştım. Bir arkadaşım okula telefonunu getirip telefon toplama kutusuna koymamıştı daha sonra telefonla videolar vs. çekmeye başladılar. Bir arkadaşımız şiir yazıp bir yerlere atıyordu (saçma sapan şiirler) telefonu getiren arkadaş yakında nakil isteyecekti buna güvenerek anı olsun diye video çekelim dedi. İlk kendisi şiiri alıp okudu şiir ile alay etti (küfür dahilinde) şiiri bir yerlerine sürdü. Sonra gel senle de çekelim dedi bende şiiri okudum alay etsem de herhangi bir küfür etmedim. Daha sonra başka arkadaşlar da okudu onu da çekti. Bu arkadaş bu videoları gruba attı (şiirleri yazan çocuk grupta değildi) attıktan hemen 2-3 dk içerisinde sildi fakat olan oldu çocuğun arkadaşı telefon getiren arkadaş ile benim videomu alıp hocalara iletti. Grupta ne konuşulduysa onları da iletti. Olayda yer aldığım için pişmanım hem arkadaşı çektiğim hem de benim de videom olduğu için suçlanıyorum. Bugün müdür yardımcısı tarafından çağırıldık, videolar ve konuşmalar elinde bunların bir cezası olacak dedi. Tüm hocalar videodan haberdar durumda. Hocaların yüzüne bakamıyordum. Daha önce birkaç kez şakadan dolayı uyarılmıştık (hafif uyarılar) artık ne olur bilemiyorum. Bu olay tatilimin içine etti artık düşünmeden edemez duruma geldim. Kınama cezası alırım diye düşünüyorum iş uzaklaştırma veya okuldan atılmaya gelmez değil mi?