Lisede alan dersi zayıfsa ...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OkN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nereye açacağımı şaşırdım buraya açtım.Şimdi arkadaşla konuşuyorduk onada arkadaşı söylemiş dedi alan derslerinden biri yada birkaçı zayıfsa o dersten sorumlu geçiyorsun.BEN sayısal (fen) alanındayım geometri zayıf gelcek sorumlumu geçerim direk geçermiyim ?
(düz lisedeyim)
Googleyi inceledim birisi demiş ortalaman 2,50 yi geçerse direk geçiyon birisi demiş evet kalırsın kafam karıştı valla yardımlarınızı bekliyorum iyi geceler.

trauma

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ortalama ile geçiyosun, ben süper lise okuyorum, iki tane zayıfım vardı geçen sen matematik ve :D güzel konuşma yazma:) 3,30 gibi iğrenç bi puanlar ortalama ile geçtim .

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok tşk ederim ne kadar rahatladığımı bilemessin
birde arkadaşım şunu sor dedi onunda geo dil ve fizik zayıfmış ben diyorum dil ve anlatım(baraj dersi) onu vermen gerekir o gene sor dedi 3 ünümü vercek sadece dil i mi ?
Yanlız birde sunu soylememi soyledi alan ortalamasının zayıf gelirse 2.5 gelmesi gerekiyormu geçmek için yani geo benim zayıf ama alan ort. 2,49 (değil ama) diyelim kalırmıyım geçermiyim ??
Bu çocuğunda işi gücü kafamı karıştırmak :S

webdelisi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocuğu bırak sen okulundaki rehber öğretmene sor en garanti cevap rehber öğretmenden gelir.

Biz burda ne söylesek çocuk(yani arkadaşın) yine kafanı karıştıracak bişeyler söyler rehber öğretmen her soruna eminim cevap verecektir. ;)

OkN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğru diyorsunuzda arkadaşım sağolsun kafamı öyle bir ütülediki şuan hemen öğrenmek istiyorum hatta şuan googledende araştırıyorum ama biri diyor geçersin biri diyor kalırsın sizinde kafanızı karıştırmayayaım iyi geceler. zaten okula gidince ilk işim rehber hocasına sormak olacak