Lise tercihi

VlamDraak888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Abilerim ablalarım ben bilgisayarı seviyorum ve anlıyorum Eskişehir'de oturuyorum 8.sınıfa gidiyorum matematiğim iyi sayılmaz fatih mahallesi yakınlarında oturuyorum ve bilişim teknolojileri bölümü düşünüyorum siz ne önerirsiniz.

eilhanzy

Profesör
Reaksiyon puanı
7,852
Abilerim ablalarım ben bilgisayarı seviyorum ve anlıyorum Eskişehir'de oturuyorum 8.sınıfa gidiyorum matematiğim iyi sayılmaz fatih mahallesi yakınlarında oturuyorum ve bilişim teknolojileri bölümü düşünüyorum siz ne önerirsiniz.
Matematiğe, sayısala daha çok odaklanmanı, çalışmanı öneririm. Peki yeni mi geçtin o sınıfa yoksa LGS'yi oldun mu?

mrsdytech

Asistan
Reaksiyon puanı
326
Peki lise öneriniz var mı?
Ben de eskişehirde oturuyorum bu sene Eyale Anadoluyu kazandım. Puanım yetmesine rağmen Fatih Fen lisesine gitmedim. Öğretmenlerinden şikayet çoktu. Sana kalmış ben eyale diyorum. Sayısala çok önem vermen lazım. Merak ettim hangi okuldasın

VlamDraak888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ben de eskişehirde oturuyorum bu sene Eyale Anadoluyu kazandım. Puanım yetmesine rağmen Fatih Fen lisesine gitmedim. Öğretmenlerinden şikayet çoktu. Sana kalmış ben eyale diyorum. Sayısala çok önem vermen lazım. Merak ettim hangi okuldasın
Ata Ortaokulu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siz kaç puan aldınız?

AyberkHekim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
din i önemseme ben sadece okulda verdikleri tesleri çözdüm ingilizce de haftada 1,2 gün çalış türkçe paragraf odaklan sayısal deli gibi çöz ve yeni nesil çözmeye başla

bughraan

Asistan
Reaksiyon puanı
68
sınavdan sonra zaten rehber öğretmenlere falan danışırsınız ailenle. Dert etme şimdiden,sen sınava odaklan gerisi gelir zaten

VlamDraak888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Ya ben şuana kadar hiç çalışmadan geldim nereden başlayacağımı falan bilmiyorum çalışmaya,şuan online LGS deneme testi çözüyorum matematikten hiç anlamıyorum inşallah güzel geçer o zamana kadar çalışayım test falan çözeyim bari dua ederseniz mutlu olurum umarım istediğim gibi bir bölümü okur sevdiğim işi yaparım... hepinize hayatta başarılar.

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Ya ben şuana kadar hiç çalışmadan geldim nereden başlayacağımı falan bilmiyorum çalışmaya,şuan online LGS deneme testi çözüyorum matematikten hiç anlamıyorum inşallah güzel geçer o zamana kadar çalışayım test falan çözeyim bari dua ederseniz mutlu olurum umarım istediğim gibi bir bölümü okur sevdiğim işi yaparım... hepinize hayatta başarılar.
Dua ederim umarım hayatda ve sınavda başarılı olursun

AyberkHekim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
bende 8. ı sınıfa kadar çalışmıyordum hedefimdeki liseye yerleştim bir tanıdık nceden çalışmıyordu puanı kabataşa yetdi ama gitmedi

VlamDraak888

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
bende 8. ı sınıfa kadar çalışmıyordum hedefimdeki liseye yerleştim bir tanıdık önceden çalışmıyordu puanı kabataşa yetdi ama gitmedi
8.sınıf da çalışmaya mı başladın?;çalışmaya nereden başladın?;Matematik ile aran iyi miydi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben ilkokulda çarpım tablosunda çok zorlanmıştım ezberlemekten kaçındım hâlâ bilmiyorum çarpım tablosunu zor zar buraya kadar geldim :/ en yakın zamanda ezberlemem gerek