Lise İçin Telefon

isminivermekistem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar, lise öğrencisiyim yeni bir telefon alacağım hb dan getirmeyi planlıyorum . uzun zamandır telefonları yakından takip ediyorum max bütçem 2000 tl şimdi benim aklımda ithalatçı note 5 var bide ithalatçı olan s7 edge sizce 300 tl yi sırf s7 edge için vermelimiyim şuan 2300 tl . Sizin başka telefon önerilerinizi bekliyorum. İphone se de diğer bir tercihimdir.

MuhammedSC

Profesör
Reaksiyon puanı
484
Ben bir öğrenci olarak iphone kullanmam, kullanamam. Her akşam şarj etmeye çalışmak vs zor gelir. Ben yeri geliyor %30 şarjla evden çıkıyorum bir şekilde yettiriyorum ama se alsan 1 günü zar zor çıkartırsın. Arkadaşlarla takılıyım desen şarjı düşünmek zorunda kalırsın. Se düşünme hiç bence. Note5 kalem + sı var S7 Edge daha yeni donanım ve sd kart desteği sunuyor. Ben tercihimi S7 Edge'den yana yaptım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Vermelisin
S7 ailesi ile note 5 arasında o parayı verecek farklar var kamera olsun suya dayanıklılık olsun hafıza kartı vb vb
S7 kullanıcısıyım ama şuan elimde note 5 var aradaki 300 TL fark verilir

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Anne telefonu baba telefonu liseli telefonu 7-8sınıf(ergenliğe özenti) telefonu bakalım daha neler neler türiycek

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ben iPhone SE kullanıcısıyım gayet memnunum. Note 5 Çok güzel bir telefon.ekran takıntın yoksa SE alabilirsin. Şar işine gelince bir günü çıkarttır.

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Aga kesinlikle se alma derim. Onun dışında s7 edge 300 lira fazla eder. Ama resmi garantili lg g5 alabilirsin tasarım hariç seni her konuda memnun eder.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
S7 edge en mantıklısı .. Farka değer . (daha iyi kamera , daha güncel , suya dayanıklılık , kavis , batarya ömrü vs...)

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ekran boyutu ekran kalitesi on kamera arka kamera batarya işlevsellik
Yeter mi ?

Ekran boyutu hariç bu telefon hakında bir şey söyleme bence . onu ben de dedim zaten. Sizin gibiler ancak megapiksele takar. S7de işlevsellik olarak ne var? Android değil mi bu? Çingene rengi gibi renkler. Parlak parlak gerçekten uzak. Adı OLED

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Merhaba arkadaşlar, lise öğrencisiyim yeni bir telefon alacağım hb dan getirmeyi planlıyorum . uzun zamandır telefonları yakından takip ediyorum max bütçem 2000 tl şimdi benim aklımda ithalatçı note 5 var bide ithalatçı olan s7 edge sizce 300 tl yi sırf s7 edge için vermelimiyim şuan 2300 tl . Sizin başka telefon önerilerinizi bekliyorum. İphone se de diğer bir tercihimdir.

Kardeşim oyun oynayacağım diyorsan iPhone harici bulaşma zaten

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ekran boyutu hariç bu telefon hakında bir şey söyleme bence . onu ben de dedim zaten. Sizin gibiler ancak megapiksele takar. S7de işlevsellik olarak ne var? Android değil mi bu? Çingene rengi gibi renkler. Parlak parlak gerçekten uzak. Adı OLED
Ne megapixeli ya arkadaş s7 de 12 megapixel SE de
Bunu nasıl söyleyebiliyorsunuz
Çingene gibi renkler mi Allah Allah iphone mu gerçekçi gidin diyorum ya bakmadan yorum yapmayın kim kimi silip süpürüyor

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Küçük ve kalitesiz ekranda oyun oynamak istiyorsa ne ala
Dostum megapixele fazla takma diyorum. Tecrüben yok birşey yok telefon öneriyorsun. Ya SE yi bile konu etmiyorum. 5s bile FPS değerleri daha iyi oyunda androidden. Sen hayatında iPhone kamerası gördün mü hiç ? Özellikle kırmızıları çek bakalım nasıl bir fotoğraf çekimi yapıcak. S7 de kasılmaktansa iPhone da yağ gibi kaysın da küçük olsun.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Dostum megapixele fazla takma diyorum. Tecrüben yok birşey yok telefon öneriyorsun. Ya SE yi bile konu etmiyorum. 5s bile FPS değerleri daha iyi oyunda androidden. Sen hayatında iPhone kamerası gördün mü hiç ? Özellikle kırmızıları çek bakalım nasıl bir fotoğraf çekimi yapıcak. S7 de kasılmaktansa iPhone da yağ gibi kaysın da küçük olsun.
Ekran kalitesi diyorum megapixel diyorsun
Daha bugün ben iphone 7 ile note 5 i karsilastırdim note 5 eziyor kamerada sen hiç samsung kamerasi gördün mü onu söyle
Ya iphone 7 diyorum bak iphone 7, 5s 6 6s felan değil
Yok kasilmak falan filan bana hikaye anlatmayın ben 2.5 sene kasmadan s4 mini ( arada oldu fiyatı zaten orta alt segment) kullandıysam benim için kasma diye birşey yoktur

Son düzenleyen moderatör:

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Ekran kalitesi diyorum çözünürlük diyorsun
Daha bugün ben iphone 7 ile note 5 i karsilastırdim bir note 5 eziyor kamerada sen hiç samsung kamerasi gördün mü onu söyle
Ya iphone 7 diyorum bak iphone 7 5s 6 6s felan değil
Yok kasilmak falan filan bana hikaye anlatmayın ben 2.5 sene kasmadan ( arada oldu fiyatı zaten orta alt segment) kullandıysam benim için kasma diye birşey yoktur

Senle tartışmıyorum. Çünkü tecrüben yok telefon konusunda.

Bizim milletimiz kaliteden anlamaz hiç. Bana ekran övüyorsun OLED ekran diye. Bu ekran tipinin tek görevi renkleri canlı hale getirmek . Bir kamera da renk yoksa ve rengi yansıtmıyorsa o kamera brnim için birşey ifade etmez. Çok keskin olsa ne olacak.

Velhasıl SE alma demen için geçerli sebep olması lazım. O da yok. Sen Dandroid ile oyna kendince

M

Murat Burç

SDN Okuru
Senle tartışmıyorum. Çünkü tecrüben yok telefon konusunda.

Bizim milletimiz kaliteden anlamaz hiç. Bana ekran övüyorsun OLED ekran diye. Bu ekran tipinin tek görevi renkleri canlı hale getirmek . Bir kamera da renk yoksa ve rengi yansıtmıyorsa o kamera brnim için birşey ifade etmez. Çok keskin olsa ne olacak.

Velhasıl SE alma demen için geçerli sebep olması lazım. O da yok. Sen Dandroid ile oyna kendince
On kamerasi kötü arka kamerasi geride ekran kalitesiz bilmem anlatabiliyor muyum ben sana sebep gösteriyorum sen kendi bildiğini okuyorsun yok OLED suymuş buymuş yarın 10.yil iphone da apple OLED kullanırsa ne diyeceksin sen bu işe
SE çöpün çöpü bir telefon dur içindeki a9dan başka hiç bir özelliği olmayan niteliksiz iğrenç bir telefon

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Note 5 ile İphone 6 kamerasını kırmızı üstünde denedim iphone bi gerçekçi geldi.

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
On kamerasi kötü arka kamerasi geride ekran kalitesiz bilmem anlatabiliyor muyum ben sana sebep gösteriyorum sen kendi bildiğini okuyorsun
s7 edge paneli çercevesi kolay kırıldıgı için almaktan çekiniyorum almak istiyorum ama hbden kasko falan yapılıyormu ? kılıf ile beraber bi sıkıntı cıkarmı ?

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Aga tabiki benim görüşüm ama ekranı çok küçük ve ön kamerası da çok geride.:)

Hocam zaten ben iPhone diyorum SE diye değil illa . Haklısın ekran küçük. Bence de oyun için evet. :) Ama bazı farklı şeyleri de düşünmek lazım. S7 edge ekranı kırıldı diyrlim. Öğrenci parası ile nasıl yapılacak Allah aşkına

!/|Believer|\!

Doçent
Reaksiyon puanı
214
Hocam zaten ben iPhone diyorum SE diye değil illa . Haklısın ekran küçük. Bence de oyun için evet. :) Ama bazı farklı şeyleri de düşünmek lazım. S7 edge ekranı kırıldı diyrlim. Öğrenci parası ile nasıl yapılacak Allah aşkına
Yani işte hepsinin bi eksisi artısı var. Dediğim gibi ben kendi fikrimi söyledim.

M

Murat Burç

SDN Okuru
s7 edge paneli çercevesi kolay kırıldıgı için almaktan çekiniyorum almak istiyorum ama hbden kasko falan yapılıyormu ? kılıf ile beraber bi sıkıntı cıkarmı ?
İyi kılıf alırsan korursun
Evet s7 edge nin on ekran catlayabilir düşünce ama iç ekranı kesinlikle en iyi koruyan telefonlardan birisi

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Yani işte hepsinin bi eksisi artısı var. Dediğim gibi ben kendi fikrimi söyledim.

Ya benim biraz sert çıkma sebebim SE Alma da ne alırsan al yazmışsın ve ben de de SE olunca:) 6 plus vardı. Görevim dolayısıyla kullanışlı olmuyor benim için. Satıp aynı paraya sıfır SE aldım ve memnunum. Zaten Samsung kamerada çözünürlük olarak çok başarılı üzerine basa basa söylüyorum çözünürlük olarak renk olayına gelince iPhone gerçek renkleri yansıtma da en başarılısı. Malzeme kalitesi Samsung da iyi. iPhone bir tık aşağıda. iPhone onuncu yıla özel sanırım OLED ekran kullanacak . Ama kendi renklerinden ödün verirse elime almam:)

M

Murat Burç

SDN Okuru
edge screen sanıldığının aksine iç ekranı korumada oldukça başarılı
Soruyorum iç ekranı mi daha pahalıya patlar dıştaki cam mi ?

Quardratum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Tüm panel değişmiyormu milyar küsürlere ? eğer dedıgın gıbıyse hemen s7 edge alıcam.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Zaten o kadar para verdiğin cihazı tek elinle kullanmaya bile kıyamazsın