Arkadaşlar veya abiler ben Lise 2 Bilişim bölümünde okuyorum ve Yazılım üzerine devam etmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir eğitim videosu veya kanalı varmı ? Ayrıca kod nasıl yazılır biri açıklayabilirmi..
Peki bunun gibi başka kodlar var mı?Not defter'ni aç ve aşağıda eklediklerimi yaz.
@ECHO OFF
ECHO "Merhaba"
PAUSE
Farklı kaydet seç, Dosya türü olarak "Tüm dosyalar" seç, Dosya ismi olarak "Merhaba.bat" kullan ve kaydet. Sonra "Merhaba.bat" isimli dosyayı kayıt ettiğin yerde bul ve üstüne çift tıkla.
<!DOCTYPE html>
<meta charset="utf-8">
<head>
<title>SDN Foruma Hoş geldiniz</title>
<h1>SDN Forum karşılama sayfası</h1>
</head>
<boddy>
<p>Ne olursan ol, buraya sen de katıl.</p>
</boddy>
</html>
sen kas kas mesajını reklam olarak rapor edildiwww.yazilimteknoloji.wordpress.com sorununuza yazılımcı arkadaşlar yardımcı olacaktır!!
Anlamadığım bir konu var kardeşim, lise ikinci sınıfta bilişim okuyorsun. Yani Meslek Lisesindesin ve bu alan da ilk senen demek oluyor. Bunca zamandır hiç bir programala diline temelden de giriş yapmadınız mı? Ayrıca Visual Studio Community 2015'de C# gibi programlar yazabilirsin. Bu programlama dili içinde bir sürü kitap bulabilirsin.Arkadaşlar veya abiler ben Lise 2 Bilişim bölümünde okuyorum ve Yazılım üzerine devam etmek istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz bir eğitim videosu veya kanalı varmı ? Ayrıca kod nasıl yazılır biri açıklayabilirmi..