Linux'ta Virüs Var mıdır Hacı?

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Mavi e harfi düşüşteya şimdi firefox'u kötüleyip ,yükselmek istiyor :P

Cloakengaged

Dekan
Reaksiyon puanı
147
Mavi e harfi düşüşteya şimdi firefox'u kötüleyip ,yükselmek istiyor

mavi e harfiyle ilgili birşeyim yok benim lakin sistemimde de sadece IDM ile video indirirken girerim.
Opera kullanıcısıyım.

ufukcoskun

Dekan
Reaksiyon puanı
104
Yok yahu şaka tabiki :D.Bende Chrome kullanıyorum mavi e harfinin yüzüne bakılır mı yahu,bir sayfa açacak diye taklalar atıyor pc :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Yok yahu şaka tabiki :D.Bende Chrome kullanıyorum mavi e harfinin yüzüne bakılır mı yahu,bir sayfa açacak diye taklalar atıyor pc :D
yok taklalar atmıyo :D sistemi yeni kurduğumda é den girdim 3 saniye sürüyo bi sayfayı açması :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
2-3 gün sonra aynı siteye girip süre tutsana lütfen :D
5dkya mı çıkıyo :D:D

bu arada ben firefox u aldatıyorum ahahah :D telefondan bağlandığımda opera kullanıyorum eve geldiğimde firefoxa dönüyorum :D yalanlar üzerine kurulu bi dünyam var :D:D

ozZ

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Özellikle Linux kullanan hacıların bilgisayarına zinhar virüs bulaşmaz. :)

---------- saat 18:44 eklendi ---------- önceki mesaj saat 18:34 eklenmişti ----------

Ne söyledi?

rkhunter ın konsoldaki çıktısını paylaşmak isterdim lakin üzülerek görüyorum ki linux bölümündeki bir çok topic gibi bu topic de amacının çok dışında bi yere gelmiş, "seninki kaka benimki ciciiiiii, çatla da patlaaa" formatına dönüşmüş.

konuyu sorun çözüm başlığında dile getirmem sanırım bu durumda daha uygun bir davranış olacak.ilginize çok teşekkür ederim...