Sanırım İdm ama tam olarakta emin değilim ne yapmam lazım ayrıca bu Kali Linux'u nasıl kullanacağımı güzelce anlatan bir anlatım sayfası mevcut mu çünkü bayağı zorlanıyorum!Uzantının adı nedir?
Kali Linux'ta IDM yok ki? Eğerki eklenti mağazasından IDM'nin eklentisini yüklediyseniz kullanamazsınız. Çünkü Linux için IDM yok.Sanırım İdm ama tam olarakta emin değilim
Kali Linux'u kullanmayı herkese göre uygun görmüyorum. YouTube'da vardır elbet anlatım videoları. Kali'nin diğer dağıtımlardan farkı bazı hacking araçlarının önyüklü gelmesi. Yani başka bir farkı yok, en azından ben bilmiyorum.ayrıca bu Kali Linux'u nasıl kullanacağımı güzelce anlatan bir anlatım sayfası mevcut mu çünkü bayağı zorlanıyorum!
Internet Download Manager, sadece Kali Linux'ta yok değil. Internet Download Manager'ın sadece Windows sürümü var. Windows'tan başka Windows'un kurulum dosyalarını çalıştırabilen bildiğim tek işletim sistemi var: ReactOS... O da tahminimce pek iyi değil.Sorunu nasıl çözebileceğinizi bilmiyorum. Eklenti sorunu verdiğinde buraya ekran görüntüsü atabilirseniz daha iyi olur.
Linux'ta ".exe" dosyaları çalışmaz. ReactOS seçeneğini elediğimize göre Wine ile yüklemeyi denemelisiniz ama Wine ile Windows uygulamalarını kurma ihtimaliniz oldukça az. Bildiğim kadarıyla çoğu program düzgün çalışmıyor.
Bunu zaten mesajımda söylemiştim.Internet Download Manager, sadece Kali Linux'ta yok değil.
Kali Linux'ta IDM yok ki? Eğerki eklenti mağazasından IDM'nin eklentisini yüklediyseniz kullanamazsınız. Çünkü Linux için IDM yok.
Ben bu kısmı okumuşum:Bunu zaten mesajımda söylemiştim.![]()
Kali Linux'ta IDM yok ki?
Aslında sorun Linux dağıtımı ile ilgili değil. Internet Download Manager'ın Linux sürümünün olmaması sorun. Evet, Kali Linux normal kullanım için ideal değil ama Debian tabanlı. Bu yüzden Debian ile arasında fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum.Ubuntu, elementary os gibi sürümler başlangıç için çok ideal.
Dediğiniz doğru ama stackoverflow.com veya resmi Ubuntu sayfalarında ingilizce veya türkçe olarak sorunlarını daha kolay bulabilirler (Kali'ye oranla) diye söyledim aslında. Mint kali fedora kullanan kesim daha profesyonel çevremde gördüğüm kadar ile ve çoğu bilg mühendisliği lab. Ubuntu yüklü geliyor bilgisayar mühendisliği, sebebini bilmiyorum hocam, belli bir sebebi var mı ben sadece tahmin yürüttüm.Ben bu kısmı okumuşum:
Aslında sorun Linux dağıtımı ile ilgili değil. Internet Download Manager'ın Linux sürümünün olmaması sorun. Evet, Kali Linux normal kullanım için ideal değil ama Debian tabanlı. Bu yüzden Debian ile arasında fazla bir fark olduğunu düşünmüyorum.
Bence Linux Mint ile Ubuntu, yeni Linux kullanıcıları için daha iyi. Çünkü içinde kullanımı kolaylaştıracak araçlarla geliyorlar. Dediğiniz gibi özellikle Türkçe kaynakları diğer dağıtımlara göre daha fazla. Ubuntu bildiğim kadarıyla sunucu olarak da kullanılıyor. Çünkü LTS sürümleri 5 yıllık uzatılmış destek sunuyor ve bu süre boyunca güncellemeleri alıyor.Dediğiniz doğru ama stackoverflow.com veya resmi Ubuntu sayfalarında ingilizce veya türkçe olarak sorunlarını daha kolay bulabilirler (Kali'ye oranla) diye söyledim aslında. Mint kali fedora kullanan kesim daha profesyonel çevremde gördüğüm kadar ile ve çoğu bilg mühendisliği lab. Ubuntu yüklü geliyor bilgisayar mühendisliği, sebebini bilmiyorum hocam, belli bir sebebi var mı ben sadece tahmin yürüttüm.
Ben de dediğiniz gibi yaptım Flareget programını kurdum fakat pek tatmin etmedi ama kullanıyorum sizin önereceğiniz bir program var mı acaba?Internet Download Manager, sadece Kali Linux'ta yok değil. Internet Download Manager'ın sadece Windows sürümü var. Windows'tan başka Windows'un kurulum dosyalarını çalıştırabilen bildiğim tek işletim sistemi var: ReactOS... O da tahminimce pek iyi değil.
Linux'ta ".exe" dosyaları çalışmaz. ReactOS seçeneğini elediğimize göre Wine ile yüklemeyi denemelisiniz ama Wine ile Windows uygulamalarını kurma ihtimaliniz oldukça az. Bildiğim kadarıyla çoğu program düzgün çalışmıyor.
En iyisi Linux ile uyumlu, alternatif bir indirme yöneticisi bulmak. Bence en iyi çözüm bu.
Internet Download Manager'ı kurmayı başarabildiniz mi? Başardıysanız nasıl başardınız? Belki aynı sorunu yaşayanlar vardır.Arkadaşlar sıkıntı kalmadı bilgisayarda kapsamlı bir güncellemeyle hepsi normale döndü yavaş yavaş ısınmaya başladım bir de şu Android programlama ve Web programlama mevzusuna bir girecek olursam tmmdır.![]()
Ben de dediğiniz gibi yaptım Flareget programını kurdum fakat pek tatmin etmedi ama kullanıyorum sizin önereceğinizInternet Download Manager, sadece Kali Linux'ta yok değil. Internet Download Manager'ın sadece Windows sürümü var. Windows'tan başka Windows'un kurulum dosyalarını çalıştırabilen bildiğim tek işletim sistemi var: ReactOS... O da tahminimce pek iyi değil.
En iyisi Linux ile uyumlu, alternatif bir indirme yöneticisi bulmak. Bence en iyi çözüm bu.
Kurdum fakat entegre edemedim wine ile yaptım counter ve idm.Internet Download Manager'ı kurmayı başarabildiniz mi? Başardıysanız nasıl başardınız? Belki aynı sorunu yaşayanlar vardır.
Depolarda uGet olması lazım. Daha çeşitli alternatifler var. Xtreme Download Manager da var. Ama iyi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.Ben de dediğiniz gibi yaptım Flareget programını kurdum fakat pek tatmin etmedi ama kullanıyorum sizin önereceğiniz
Kurdum fakat entegre edemedim wine ile yaptım counter ve idm.
Xtreme Download Manager hoşuma gitti fakat yüklenmesi sırasında bir sıkıntı oldu Uget ile ilgili pek bir şey bulamadım!Depolarda uGet olması lazım. Daha çeşitli alternatifler var. Xtreme Download Manager da var. Ama iyi çalışıp çalışmadığını bilmiyorum.
Bu komut ile yetki alın:Xtreme Download Manager hoşuma gitti fakat yüklenmesi sırasında bir sıkıntı oldu Uget ile ilgili pek bir şey bulamadım!
su
apt-get install uget
Galiba Arch tarafında AUR depolarında var. Kurabilmeniz için AUR depolarını eklemeniz gerekebilir.Öneri için teşekkür ederim. Ben de Linux için indirme yöneticisi program arıyordum. uGet'i beğenmiyordum.
Linux'a geçince dediğiniz programlara bakacağım.
Sen sanki geçmiştin kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam!Öneri için teşekkür ederim. Ben de Linux için indirme yöneticisi program arıyordum. uGet'i beğenmiyordum.
Linux'a geçince dediğiniz programlara bakacağım.
Evet. Dual boot olarak hem Linux hem de Windows yüklü bende. Linux'ta uGet'i önceden yüklemiştim. Ama beğenmemiştim. Bu arada Xtreme Download Manager'ı kurdum bugün.Sen sanki geçmiştin kullanıyordun yanlış hatırlamıyorsam!
Yalnız bendeki 32'lik sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı sanırım!Evet. Dual boot olarak hem Linux hem de Windows yüklü bende. Linux'ta uGet'i önceden yüklemiştim. Ama beğenmemiştim. Bu arada Xtreme Download Manager'ı kurdum bugün.
https://forum.shiftdelete.net/threads/xtreme-download-manageri-nasil-kurabilirim.563438/
@Halktan Biri, Antergos kullanıyor. Sen Kali Linux kullanıyorsun. İkisinde uygulamanın kurulum şekli aynı değil. Çünkü iki dağıtımda farklılıklar var.Yalnız bendeki 32'lik sıkıntı çıkarıyor ondan dolayı sanırım!