Redlonmas
Profesör
merhabalar ben dün ElementaryOS kurdum şimdi windows yüklemek istiyorum çünkü dershane var zoom programını kullanarak derse ketılaağım yani windows lazım:/ yardımcı olursanız çok sevinirim...
1. Wine kurun gerek yok Windows'a.merhabalar ben dün ElementaryOS kurdum şimdi windows yüklemek istiyorum çünkü dershane var zoom programını kullanarak derse ketılaağım yani windows lazım:/ yardımcı olursanız çok sevinirim...
yazdırmam gerekmiyormu ?1. Wine kurun gerek yok Windows'a.
2. Kurmakta ısrarcıysanız ilk önce USB'nizi Gparted'tan GPT yapın daha sonra ISO'yu indirip direkt içindekileri sürükle bırak işlemi ile atmanız yeterli. Daha sonra kurabilirsiniz.
Hayır.yazdırmam gerekmiyormu ?
nasıl yapacağımı daha detaylı bir şekilde anlatırsanız ben yapamadımHayır.
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
12 yıllık dv6700 nerde uefı ?![]()
ubuntuda kaldım
arkadaşlar benim kullandığım sistem normalde windowstu fakat 2 ay önce falan sistem dosyalarından bazıları çöktü o yüzden açılmıyordu karantina zamanına geldi arkadaşta linux yükle o zaman dedi malum 2. pc de yok telefondan ubuntu indirdim etchdroidden yazdırdım linuxu kurdum 2 aydır bu...forum.shiftdelete.net
Sistem UEFI ise @EFI Shell in dediği gibi yapabilirsin. Aşağıdaki videodaki adımları takip edebilirsin.
Önce bu kod ile programları yükle
sudo apt install gparted -y
![]()
ubuntuda kaldım
arkadaşlar benim kullandığım sistem normalde windowstu fakat 2 ay önce falan sistem dosyalarından bazıları çöktü o yüzden açılmıyordu karantina zamanına geldi arkadaşta linux yükle o zaman dedi malum 2. pc de yok telefondan ubuntu indirdim etchdroidden yazdırdım linuxu kurdum 2 aydır bu...forum.shiftdelete.net
farklı bir yolu varmı zoom programını indirip dersime katılmam gerekiyor![]()
ubuntuda kaldım
Sistem UEFI ise @EFI Shell in dediği gibi yapabilirsin. Aşağıdaki videodaki adımları takip edebilirsin.
Önce bu kod ile programları yükle
sudo apt install gparted -y
![]()
ubuntuda kaldım
Wine kurun.12 yıllık dv6700 nerde uefı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
farklı bir yolu varmı zoom programını indirip dersime katılmam gerekiyor
Ne alaka 12 yaşında olmayacak diye bir şey yok. Herhalde UEFI yi Technopat'tan öğrendin.12 yıllık dv6700 nerde uefı ?
farklı bir yolu varmı zoom programını indirip dersime katılmam gerekiyor
sudo apt install software-properties-common -y && sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8 -y && sudo apt update && sudo apt install woeusb -y
forum.shiftdelete.net
hocam elementaryOS kurdum ubuntuda deyilim :/![]()
Create a Bootable Windows USB on Ubuntu with WoeUSB - OMG! Ubuntu
Use WoeUSB to create a bootable Windows 10 USB on Ubuntu and other Linux distros. This free USB writing tool is easy to install and easy to use.www.omgubuntu.co.uk
Bağlantıda bulunan .deb uzantılı dosyayı indirip yükleyin. Konuda anlatılan şekliyle Windows ISO dosyasını yazdırıp Windows yüklemeye geçin..
Zaten Elementary Ubuntu 18.04 LTS oluyor.hayır bilgisayarda uefı yok ne technopatı ayıp ediyosunuz
hocam elementaryOS kurdum ubuntuda deyilim :/
tmZaten Elementary Ubuntu 18.04 LTS oluyor.
ancak indirip giriyorum dosya bulunamadı diyor galiba software indirmem gerekZaten Elementary Ubuntu 18.04 LTS oluyor.
sudo dpkg -i /İndirilenler/woeu* komutu ile indirdiğin dosyayı yükle.hocam dpkg kesintiye ugradi sorunu duzeltmek icin elle sudo blablabla komutunu calistirin diyor ne yapmam gerekiyorTabi mümkün. Aşağıdaki kod ile WoeUSB programını kurun.
Kod:sudo apt install software-properties-common -y && sudo add-apt-repository ppa:nilarimogard/webupd8 -y && sudo apt update && sudo apt install woeusb -y
Aşağıdaki konudaki anlatımı takip edin
![]()
Linux'a Windows kurmak
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ben linux işletim sistemi kurdum ve windows u sildim şimdide geri windows yükleyecewm windows10 un iso dosyasısını indirdim lakim bunu usb ye yazdıracak uygulamaları linux ta kullanamıyorum acaba bilgisi olan linuxta çaışan bir uygulama önerebilir mi?forum.shiftdelete.net
HayirTam olarak ne hata verdi? Dediği kodu çalıştırıp dene. Rise'ın dediği şekilde yüklenmedi mi?
sudo apt install -fHocam sorunu duzelttim galiba internetten kaynakli birseydi simdi terminalden kaynak kodu aracigiyla usb programini indirecegim yardimin icin sana mimnettarim ben bu foruma ilk katildigimda yine linuxla ilgili bir konu acmistim ve benim konuma ilk yanit veren sizdiniz sizi cok seviyorumsudo apt install -f
Bu arada;
Uçbirimde gördüğümüz hata çıktısını buraya kod etiketi içinde yapıştırın, daha hızlı ilerleriz.