Arkadaşlar hep sordum sürekli soruyorum biliyorum sizlerde sıkıldınız ama. Linux'a geçiş yapmayı kafama koydum.
Kullandığım programlar şunlar
Vlc(Linuxda var zaten)
Solidworks (Wine destek veriyor hemde 2010 Serisine Gold puanlama verilmiş. Ben 2010 kullanıcam zaten.)
İnterne Download Manager
Msn Microsoftun kine benzer olsunda ne olursa olsun Kolay bişey olsun yani.
Counter strike 1.6 Destek varmı bilmiyorum ama .
Winrar = 7zip var galiba.
Microsoft Office = Open Office olabilir.
Tarayıcılar zaten var Google ve Firefox.
Sadece wine ile Solidde modelleme yaparken Kasılma olurmu en çok bunu merak ediyorumu. Kasılmadan kastım Aşırı kasılma Ufak tefek şeylerde sorun olmaz.
İşlemcim İntel Pentium Dual Core E5300 2.60 Şuan (3.3 Ghz de kullanıyorum. Overclocka yatkın bir işlemci.)
Ekran Kartı AMD RADEON hd 3600
4 Gb Ram.
Bu kadar bilgi yeterli sanırım. Eğer kasılma gibi bir sorun olmaz ise Ubuntu mu kullanayım yoksa Mint mi İlk defa Live Cd haricinde linux kullanacak bir kişi için en iyisi hangisi ise onu söyleyin. Kullandığım programlar belli sorun çıkmaz ise anında linux dayım.
Kullandığım programlar şunlar
Vlc(Linuxda var zaten)
Solidworks (Wine destek veriyor hemde 2010 Serisine Gold puanlama verilmiş. Ben 2010 kullanıcam zaten.)
İnterne Download Manager
Msn Microsoftun kine benzer olsunda ne olursa olsun Kolay bişey olsun yani.
Counter strike 1.6 Destek varmı bilmiyorum ama .
Winrar = 7zip var galiba.
Microsoft Office = Open Office olabilir.
Tarayıcılar zaten var Google ve Firefox.
Sadece wine ile Solidde modelleme yaparken Kasılma olurmu en çok bunu merak ediyorumu. Kasılmadan kastım Aşırı kasılma Ufak tefek şeylerde sorun olmaz.
İşlemcim İntel Pentium Dual Core E5300 2.60 Şuan (3.3 Ghz de kullanıyorum. Overclocka yatkın bir işlemci.)
Ekran Kartı AMD RADEON hd 3600
4 Gb Ram.
Bu kadar bilgi yeterli sanırım. Eğer kasılma gibi bir sorun olmaz ise Ubuntu mu kullanayım yoksa Mint mi İlk defa Live Cd haricinde linux kullanacak bir kişi için en iyisi hangisi ise onu söyleyin. Kullandığım programlar belli sorun çıkmaz ise anında linux dayım.