Böyle bir sebepten konu açılması biraz saçma olmamış mı?itirazın mı var almi?
değerli zamanımı bu sitedeki konuları takip ederek mi geçireyim yani?
Ben bilgisayarıma linux kurmak istiyorum ama cd romu çıkartmasını bilmiyorum. Geçenlerde 3 saat uğraştım ama çıkartamadım. Bilgisayarcı ilk getirip çalıştırdığında açıktı ne güzel çayımı da onun üstüne koyuyodum.
Ben bilgisayarıma linux kurmak istiyorum ama cd romu çıkartmasını bilmiyorum. Geçenlerde 3 saat uğraştım ama çıkartamadım. Bilgisayarcı ilk getirip çalıştırdığında açıktı ne güzel çayımı da onun üstüne koyuyodum.
eject komutunu kullan
Bende benzer bir sorun yaşıyorum, çözümü ne olabilir acaba.![]()
Hadi buna çözüm bulun
Benim monitörüm 1440*900 60 Hz düzgün görüntü vermiyor bende 75 hz çekiyorum.Ancak Ubuntu'da ekran kartı driverını yükledikten sonra bunu yapamıyorum...
Çözüm=?
Gündeme getiriyorum atlamayınHadi buna çözüm bulun
Benim monitörüm 1440*900 60 Hz düzgün görüntü vermiyor bende 75 hz çekiyorum.Ancak Ubuntu'da ekran kartı driverını yükledikten sonra bunu yapamıyorum...Amacım 75 hz almak..
Çözüm=?
yldrm'ın Linux bölümünün moderatörü olmasını talep ediyorum.
Gündeme getiriyorum atlamayın
Not=realmanager,sende Linux bilginisin çözüm bulabilir misin?![]()
Ubuntu için veremem ama Opensuse ise çözeriz![]()
UbuntuDışardan bedavaya çalışacak birisi gibi mi duruyorum?
---------- saat 22:22 eklendi ---------- önceki mesaj saat 22:20 eklenmişti ----------
yukarda sorduklarıma cevap ver hele
Hayır kendi otomatik bana öneriyor Linux'ta oradan yüklüyorum...ALMİ, ATI'nin kendi sürücüsünü mü yüklüyorsun? Hani şu .run uzantılı olan?
Monitörü aldım elimle diğer PC'ye taktım sorun aynıekran kartın nedir?