Linux [Ubuntu]'dan Windows'a Geçme ?

WindLayS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 3 aydır Ubuntu kullanıyorum. Artık sıkıldım windows da kullandığımız programları Linux da kullanamıyoruz. Windows 8.1 iso dosyasını USB'ye yazdırıyorum. (Başka bir bilgisayar da Unbootin programı ile) Usb belleği bilgisayara takıp Bilgisayarı yeniden başlatıyorum bios'a girip boot ayarlarını yapıyorum hepsi doğru fakat usb den boot etmiyor bilgisayarı Lütfen yardımcı olun ! :hammer:

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Ya bilgisayarin usbyi gormuyorsa ? Mesela benim pcnin usb girislerinde sikinti var ondekilerde. Arkaya takiyorum flas falan ya da one takincs iyice bastiriyorum temassizlik var gibi. Varmi boyle bir durum ?

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Unetbootin Windows yazmıyor diye biliyorum sadece Linux için kullanabilirsin. Yinede tam emin değilim. Windows için Rufus var gayet iyi.

WindLayS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya bilgisayarin usbyi gormuyorsa ? Mesela benim pcnin usb girislerinde sikinti var ondekilerde. Arkaya takiyorum flas falan ya da one takincs iyice bastiriyorum temassizlik var gibi. Varmi boyle bir durum ?

Yok kardeş usb yi görüyor. Hatta ubuntu format atacağım zaman da format atabiliyorum. Ama Windows format atamiyorum.

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Evet unetbootin'i bu iş için kullanamazsın Winusb indir onunla yaz

WindLayS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ubuntu nun kendi programıyla dvd ye boot ettim fakat pc yi yeniden başlatıyorum fakat dvd yi boot etmiyor. Not: boot ayarları doğru.

WindLayS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sağlam hatta şimdi evde ki bilgisayarıma format atıyorum fakat ubuntu olana atamiyorum.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
ubuntu olan casper? cpu ne? ram ne?