Linux treninde olmak ya da olmamak

MaviAteş

Doçent
Reaksiyon puanı
24
benim babamda memur benim babamda devlet dairesinde onunda önünde yüzlerce bilgisayar var o bilgisayarın hepsinde windows yüklü işin garip olanı devlet önlerine bilgisayar veriyo windowsu kurduruyo (1 bilgisayar windowslu 700-800 liradan aşşağı değil) bunların hepsine internet bağlatıyo internetin yanında hepsine orjinal antivirüs de koyduruyo ama gel gör ki memurlarına ücretsiz bilgisayar eğitimi vermiyo iş yerinde

Bazı Linux eğitimi veren firmalar var. Bunların paraları kurumlara çok geliyor.
Çünkü bizim millet eline alabildiği şeye bir paha biçebiliyor ama eğitim gibi eliyle tutamadığı bir değere para vermek istemiyor.

O yüzden o bilgisayarların maliyeyi iki kat da olsa, o bilgisayarlar alınacaktı ama adam başı 100 TL'ye bilgisayar, 200 TL'ye Linux eğitimi diyen olsaydı. Buna para vermezlerdi.

ALMİ

Profesör
Reaksiyon puanı
60
Boş verin tren kaçtı yakalamaya değmez :D

Vendetta_

Profesör
Reaksiyon puanı
75
Bazı Linux eğitimi veren firmalar var. Bunların paraları kurumlara çok geliyor.
Çünkü bizim millet eline alabildiği şeye bir paha biçebiliyor ama eğitim gibi eliyle tutamadığı bir değere para vermek istemiyor.

O yüzden o bilgisayarların maliyeyi iki kat da olsa, o bilgisayarlar alınacaktı ama adam başı 100 TL'ye bilgisayar, 200 TL'ye Linux eğitimi diyen olsaydı. Buna para vermezlerdi.
bedava da olsa yaptırmaz ki devlet kurumları, onların EGITIM le pek bi ilgisi yok...

hâlâ devlet daıresındekı bılgı ıslemının benden az bılıyo olmasına sasıyorum uzuluyorum