AlperSözer
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 57
Ben linux kurdum ama beğenmedim uygulamada iniyo ama nasıl kuracam bilmiyorum cvp yazarsanız sevinirim
Neyi kurmak istiyorsunuz?Ben linux kurdum ama beğenmedim uygulamada iniyo ama nasıl kuracam bilmiyorum cvp yazarsanız sevinirim
Windows 8.1 ve rufusNeyi kurmak istiyorsunuz?
Bunlardan birini deneyebilirsiniz.Windows 8.1 ve rufus
Rufus'un Linux desteği yok.Windows 8.1 ve rufus
Ben nasıl 8.1 kuracam çok lazım derslerim vatRufus'un Linux desteği yok.
Windows 8.1 İSO dosyasını indirin daha sonra o İSO'yu Fedora Media Writer yardımıyla bir USB'ye takın ve o USB'den boot edin gerisi Windows 8.1 kurulumu o yüzden anlatmıyorum.Ben nasıl 8.1 kuracam çok lazım derslerim vat
Korsana destek vermiyoruz zaten.Korsan, desteği yoktur.
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
Attığınız link Microsoft'un sitesinden değil.Korsan, desteği yoktur.
Microsoft Windows and Office ISO Download Tool
This new tool allows an easy and comfortable way to download genuine Microsoft Windows 7, 8.1 and 10, as well as Office 2007, 2010, 2013 and 2016 disk images (ISO) directly from Microsoft's servers.www.heidoc.net
Kurulum yavaş sürebilir.Ben nasıl 8.1 kuracam çok lazım derslerim vat
TeşekkürlerWindows 8.1 İSO dosyasını indirin daha sonra o İSO'yu Fedora Media Writer yardımıyla bir USB'ye takın ve o USB'den boot edin gerisi Windows 8.1 kurulumu o yüzden anlatmıyorum.
Nasıl ben şuan ısıyı indiriyorumMicrosoft'un aittir bilginiz olsun.
Fedora media writer ney ne ise yarıyor nasıl kullanılıyorWindows 8.1 İSO dosyasını indirin daha sonra o İSO'yu Fedora Media Writer yardımıyla bir USB'ye takın ve o USB'den boot edin gerisi Windows 8.1 kurulumu o yüzden anlatmıyorum.
Windows 8.1 kurmak için. USB biçimlendiriyor.Fedora media writer ney ne ise yarıyor
İçine 8.1 kuruyormu usbninWindows 8.1 kurmak için. USB biçimlendiriyor.
Bilgisayarınıza Windows 8.1 kurmak için gerekli olan dosyaları USB'ye kuruyor.İçine 8.1 kuruyormu usbnin
Bide fedora workstation yazıyor bi 3 gb ilan var bide 1.6Bilgisayarınıza Windows 8.1 kurmak için gerekli olan dosyaları USB'ye kuruyor.
Bide başka önereceğim bisey yokmu ben anlamadım bu linuxu usb ye yazacak programBide fedora workstation yazıyor bi 3 gb ilan var bide 1.6
Diğerleri çalışmayabiliyor o yüzden önerebileceğim en iyisi bu ve altta bulunan özel görüntü seçeneğine tıkladıktan sonra İSO'yu seçip daha sonrada USB'yi seçersen yazmaya başlayacaktır.Bide fedora workstation yazıyor bi 3 gb ilan var bide 1.6
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide başka önereceğim bisey yokmu ben anlamadım bu linuxu usb ye yazacak program
Fedorayımı öneriyorsun yani ama 3 gb si var bide 1.6 gb siDiğerleri çalışmayabiliyor o yüzden önerebileceğim en iyisi bu ve altta bulunan özel görüntü seçeneğine tıkladıktan sonra İSO'yu seçip daha sonrada USB'yi seçersen yazmaya başlayacaktır.
Fedora'yı önermiyorum sadece Fedora Media Writer'dan İSO'yu USB'ye yazmanı öneriyorumFedorayımı öneriyorsun yani ama 3 gb si var bide 1.6 gb si
Fedora'yı önermiyorum sadece Fedora Media Writer'dan İSO'yu USB'ye yazmanı öneriyorum
ve zaten bunun yapılışını önceki mesajda açıkladım.
Nereden neyi indiriyorsun? Ve tekrar soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsun?Peki iniyor bide onun kurulumu nasıl linuxda çok zor
Fedora media vriter ve dağıtım neyNereden neyi indiriyorsun? Ve tekrar soruyorum hangi dağıtımı kullanıyorsun?
Tamam hangi dosya uzantısıyla iniyor veya hangi siteden indiriyorsun? Ve dağıtım genellikle Linux dağıtımlarını kast etmek için kullanılır Linux dağıtımları ise kernel olarak Linux kernelini kullanan işletim sistemleridir.Fedora media vriter ve dağıtım ney
Şuan cd resimli bir dosya iniyor bide çanta resimli vardi o 3 gbydiTamam hangi dosya uzantısıyla iniyor veya hangi siteden indiriyorsun? Ve dağıtım genellikle Linux dağıtımlarını kast etmek için kullanılır Linux dağıtımları ise kernel olarak Linux kernelini kullanan işletim sistemleridir.
Ben sana onu sormadım ben nereden indirdiğini sordum ve o 3 GB olanı değil diğerini nereden indirdiğini soruyorum tabii nereden indiğini söyleyemezsen dosya uzantısını söylemen yeterli olur he birde hala hangi dağıtımı kullandığını söylemedin.Şuan cd resimli bir dosya iniyor bide çanta resimli vardi o 3 gbydi
Facebook varsa ordan msj atayımBen sana onu sormadım ben nereden indirdiğini sordum ve o 3 GB olanı değil diğerini nereden indirdiğini soruyorum tabii nereden indiğini söyleyemezsen dosya uzantısını söylemen yeterli olur he birde hala hangi dağıtımı kullandığını söylemedin.
Neden burada söylemiyorsun ? Ve Facebook kullanmıyorum.Facebook varsa ordan msj atayım