- Konuyu başlatan
beleşadam
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 907
Hakkınızı helal edin, linux mint kurcam bugün
benim ne işim var konsollan (terminal) felan video izledim exe açıcısını linux mağazasımı nedirden indiriyoruz ordan ben roblox indircem sonra ben zaten windowsun ihanetinden bırakıyorum zaten oyun arasamda hiç güzel oyun bulamıyorum, siliyorum... yani bana birisi böle bişi derse ben gülebilirim yani size sorsak güzel oyunun varmı diye cevabınızda 2 3 oyun olur 1000 tane olursa yuh derim yani içerisinden birisinede alabilirim (seversem)
--- Gönderi Güncellendi ---
rufus nasıl kullanıyoz yardım edin bugün kurmalıyım
Yanlış anlamadıysam yaşınız küçük. Şu an Linux kurmanız sizin bir işinize yaramaz geri dönmek isterisiniz. Bence vazgeçin bir Windows 7 ya da 10 isosu kurun ve devam edin. Linuxta bilgisayarı yanlışlıkla bozma ihtimaliniz yüksek ve apt-get install ile kuramadığınız uygulamaları kurmak zor oluyor. Çoğu oyun Linuxu desteklemiyor. Wine gerekli performansı veremiyor. Bilgisayarın gücü kesilince bilgisayarın formatlık hale gelme ihtimali daha yüksek. Ubuntu kullanıyordum bilgisayar dondu. Geri gelmedi ve mecburen bilgisayarı Power tuşuna basılı tutarak kapadım. Geriye hiç bir şey kalmadı. Sadece terminal çalışıyordu. Terminalden Firefox falan açıyordum.
benim ne işim var konsollan (terminal) felan video izledim exe açıcısını linux mağazasımı nedirden indiriyoruz ordan ben roblox indircem sonra ben zaten windowsun ihanetinden bırakıyorum zaten oyun arasamda hiç güzel oyun bulamıyorum, siliyorum... yani bana birisi böle bişi derse ben gülebilirim yani size sorsak güzel oyunun varmı diye cevabınızda 2 3 oyun olur 1000 tane olursa yuh derim yani içerisinden birisinede alabilirim (seversem)
--- Gönderi Güncellendi ---
rufus nasıl kullanıyoz yardım edin bugün kurmalıyım
Son düzenleme: