consifedar
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 625
Maalesef 2 bir flash bellegim yok nasil tek flash bellek ile kurulum yapabilirim
Flash bellegeFlash bellek ile bilgisayara mı kurcaksınız? Yoksa flash belleğe mi?
Anladığım kadarıyla USB'den USB'ye kurulum yapacak.Flash bellek ile bilgisayara mı kurcaksınız? Yoksa flash belleğe mi?
Aynen oyleAnladığım kadarıyla USB'den USB'ye kurulum yapacak.
Flash bellege
forum.shiftdelete.net
Hocam 16gb bellek yeter mi bunaBu konu işinize yarayabilir diye düşünüyorum,yapacağınız şey USB ikiye bölüp bir bölümüne ISO dosyasını yazdırmak öbür bölümüne de kurulum yapmak olacaktır diye düşünüyorum.![]()
[REHBER] USB belleğe birden çok GNU/Linux dağıtımı kurma(Resimli anlatım)
Merhabalar,bugün sizlere nasıl bir USB belleğe birden çok GNU/Linux dağıtımı kurabileceğinizi göstereceğim,öncelikle USB belleğimizi kuracağımız OS sayısına göre bölüyoruz,burada ben 2 tane kurmayı göstereceğim,bölme işlemini GPARTED yazılımı ile yapacağım,GPARTED yazılımını kurmak için...forum.shiftdelete.net
Yeteceğini düşünüyorum ama bu iş için 32 GB'lık bir USB daha iyi olur diye düşünüyorum.Hocam 16gb bellek yeter mi buna
Mint isosunu rufusla persistent olarak yazdırın kişisel dosyalarınız ayarlarınız durur kaybolmaz.Maalesef 2 bir flash bellegim yok nasil tek flash bellek ile kurulum yapabilirim