Linux Mint Wireles Sorun

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan re13el
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Linux Mint 12 "Lisa" 64 bit kurdum ancak wirelesı "on" yapmama rağmen kendisi "off" oluyor çözümü bilen varmıdır. Sorun genel galiba ama araştırdıklarımdan pek bir şey anlamadım. :huh:

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Linux Mint 12 "Lisa" 64 bit kurdum ancak wirelesı "on" yapmama rağmen kendisi "off" oluyor çözümü bilen varmıdır. Sorun genel galiba ama araştırdıklarımdan pek bir şey anlamadım. :huh:

Ağ kartınızdan olabilir belki.Donanımınızı tanımamıştır. Ben kullanmadım ondan bilemiyorum. İsterseniz windows sürücülerini kurarak deneyin birde. Eski sürümlerde vardı bu özellik bundada olabilir. Nasıl kuracam diyorsanız buraya bakın :D

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Ağ kartınızdan olabilir belki.Donanımınızı tanımamıştır. Ben kullanmadım ondan bilemiyorum. İsterseniz windows sürücülerini kurarak deneyin birde. Eski sürümlerde vardı bu özellik bundada olabilir. Nasıl kuracam diyorsanız buraya bakın :D
O forumdan baya yöntem denedim olmadı bir de buna bakalım.

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Windows kurun kurtulun bu tip sorunlardan. Bakın hem windowsun bir sürü güzel sorunu var neden onlardan birini seçmiyorsunuz :lol:

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Windows kurun kurtulun bu tip sorunlardan. Bakın hem windowsun bir sürü güzel sorunu var neden onlardan birini seçmiyorsunuz :lol:
Yahu windows zaten yüklü yan sistem olarak kurdum Linux. O kadar güzel diyolardı deniyim dedim ama beceremicem gibi. :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Linux kullananlar bakabilirmi sorunu boşverdim artık bana düzgün wireles gibi proplemleri olmayan son kullanıcı için iyi olan bir Linux sürümü önerirmisiniz ? 64 bit.

--- Mesaj Güncellendi ---

Sorunun çözümünü yabancı bir forumdan buldum.Çözüm kolaymış ama bilmeyince böyle oluyor. :)
Kod:
sudo modprobe acer_wmi 
sudo modprobe -r acer_wmi

Bu kod gerekiyormuş. Neyse ilerde ne sorunlar çıkıcak acaba karşıma. :D