• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux Kardeşlik Çağrısı

Resim süper olmuş ya. Eline Sağlık Yapanın :D

ben yokum ama benide ekleyin lütfen

Linux brotherhood :D
linuxbrotherhood.jpg

cekuu çok istekli gördüm seni:)

Ya of Elbruz başıma neler açtın. :D

ohooo bu daha ne ki...

Microsoft bu grafiği delil olarak sayacak...

Seni gizli örgüte üye olmak, gizli örgüt kurmak, gizli örgütte yönetici olmak, bu gizli örgüt aracılığıyla sansasyonel eylemler planlamak, kapitalist ekonomi düzenini yıkarak yerine komunist rejimi ikame etme amacıyla propaganda yapmak, özgürlük gibi söylemler adı altında komunizm propagandası yapmak, Microsoft'un aziz hatırasına hakarette bulunmak, Microsoft'u topluma açık alanlarda karalamak gibi suçlardan 52 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alman, ABD mahkemelerinde yargılanmak üzere ve yargılandığın süre içinde guantanamo hapishanesinde yatman talebiyle mahkemeye verecek...
:mrgreen:

ohooo bu daha ne ki...

Microsoft bu grafiği delil olarak sayacak...

Seni gizli örgüte üye olmak, gizli örgüt kurmak, gizli örgütte yönetici olmak, bu gizli örgüt aracılığıyla sansasyonel eylemler planlamak, kapitalist ekonomi düzenini yıkarak yerine komunist rejimi ikame etme amacıyla propaganda yapmak, özgürlük gibi söylemler adı altında komunizm propagandası yapmak, Microsoft'un aziz hatırasına hakarette bulunmak, Microsoft'u topluma açık alanlarda karalamak gibi suçlardan 52 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası alman, ABD mahkemelerinde yargılanmak üzere ve yargılandığın süre içinde guantanamo hapishanesinde yatman talebiyle mahkemeye verecek...
:mrgreen:

Ve tüm bunlar olurken ben seni gebertmek için vakit bulamayacağım, öyle mi? :D

Beni de ekleyin arkadaşlar yeni gördüm

Arkadaşlar, linux kardeşliği olarak standart bir avatar belirlesek, linux'u çağrıştıran birşeyler, sonra 1 ay boyunca hepimiz aynı avatarı kullansak ne dersiniz? :)

Arkadaşlar, linux kardeşliği olarak standart bir avatar belirlesek, linux'u çağrıştıran birşeyler, sonra 1 ay boyunca hepimiz aynı avatarı kullansak ne dersiniz? :)

Herkes kendi avatarının üstüne;
aynı penguen logosunu,
aynı büyüklükte (avatarın 1/4'ü kadar),
avatarının aynı köşesine (Sol alt köşe) koyabilir.

Herkes kendi avatarının üstüne;
aynı penguen logosunu,
aynı büyüklükte (avatarın 1/4'ü kadar),
avatarının aynı köşesine (Sol alt köşe) koyabilir.

Bence çok mantıklı bu durumda, 1 aylık değilde sürekli avatarımızın kenarında durmuş olur. :)

---------- saat 23:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:39 eklenmişti ----------

Hatta ben yeni avatarımı yükledim bile :) Şimdi diğer linuxçu arkadaşlardan da katılımlarını bekliyoruz. :)

Bence çok mantıklı bu durumda, 1 aylık değilde sürekli avatarımızın kenarında durmuş olur. :)

---------- saat 23:45 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:39 eklenmişti ----------

Hatta ben yeni avatarımı yükledim bile :) Şimdi diğer linuxçu arkadaşlardan da katılımlarını bekliyoruz. :)

Böyle dikkat çekmez ki?

Direk avatara ekleyin benim gibi.

bu 1/4 değil sanki 1/9 olmuş :w00t:

Anlatmak istediğim, biraz daha şunun gibi bir şeydi.

sdnmaviates.jpg

Şahsen benim avatar 90*90lık, kenardaki logo da 30*30luk :) daha büyüğü kendi avatarımızı kapatıcağından tamamen bu logoyu koymaktan bir farkı kalmaz bence herkes 1/4üne koysun, koyamayan arkadaşlara ben yardımcı olurum isterlerse...

Ama nedense buraya koyunca biraz siz haklı olmuşsunuz :D

bende yeni avatarımı hazırladım ama galiba forumda problem var yükleyemiyorum

bu penguen olmasın..eskiden kalma bi gıcıklığım var nedense..
hem sürekli oturup duruyor..öyle oturarak yarış kazanılmaz ki :)
pardus amblemi daha iyi olabilir