Linux İşletim Sistemi Tavsiyesi

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119
Hocam biraz aşina olup geçseydiniz daha rahat kullanırsınız.

NotBeACoward

Asistan
Reaksiyon puanı
57
Hocam biraz aşina olup geçseydiniz daha rahat kullanırsınız.
Yaklaşık 10 gün felan geçemeyeceğim bilgisayar başına hemen bugün yükleyip deneyelim dedim ve alıştım gibi de şuan. Windows 10 u özlemiyorum şuan açıkçası :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Deepin Package manager var yazılım merkezinde denedim çalışıyor bunu kullanabilirsin terminalsiz deb dosyası kurmak için.

Gnome disks var yazılım merkezinden veya terminal ile aşağıdaki gibi kurabilirsin.

sudo apt install gnome-disk-utility
Hocam peki acaba bir şeyi silmek için bi uygulama varmıdır ?

Son düzenleme:

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Yaklaşık 10 gün felan geçemeyeceğim bilgisayar başına hemen bugün yükleyip deneyelim dedim ve alıştım gibi de şuan. Windows 10 u özlemiyorum şuan açıkçası :D

En iyisi şöyle yapalım aşağıdaki kod ile başka bir yazılım merkezi kur.

sudo apt install gnome-software

Bu yazılım merkezinde uygulamaları kaldırabilirsin, yükleyebilirsin ve deb dosyalarına sağ tıklayınca bu programla kurabilirsin. ElementaryOS'in kendi yazılım merkezinde repo dışı deb olarak yüklenmiş uygulamalar kaldırılmak için vesaire gözükmüyor. Herşeyi grafiksel olarak yapacaksan bu yazılım merkezi işini görür.

NxeS

Asistan
Reaksiyon puanı
119

Sorunlarınızın çoğunu çözebilmek için terminal lazım olacak. Linux uçsuz bucaksız çözümlere sahip bir sistem