- Konuyu başlatan
MyNameİsJOHNNY
Doçent
Driver Sorunu Yaşarmıyım Linuxda ?
Ventoy ile 1 defa Usb yapılandırsan yetiyo.Hayır, indirdiğin İSO dosyasını Ventoy ile USB'ye kopyalıyorsun ve istediğin ISO'dan boot ediyorsun.
Live olarak denerken yaşadınız mıDriver Sorunu Yaşarmıyım Linuxda ?
Elementary de yaşadım. Diğerlerini kolaylıkla çözdüm.Driver Sorunu Yaşarmıyım Linuxda ?
Ben pek fark etmedim ama minecraft kuracağım ekran kartı driver kendi kurarmıLive olarak denerken yaşadınız mı
Mint kurar ama nvidia driver değil.Ben pek fark etmedim ama minecraft kuracağım ekran kartı driver kendi kurarmı
ATI Radeon 5000 Series Driver Kurulurmu ?Mint kurar ama nvidia driver değil.
Nvidia driverini kurabilmen için kurulumdan sonra sistemi güncellemelisin.
Sonra driver bölümünde Nvidianın son sürümünü indirebilirsin.
Hiç bir sorun yaşamazsın AMD ekran kartları otomatik kurulur.ATI Radeon 5000 Series Driver Kurulurmu ?
Driver bölümünde önerilen amd sürücüsü olur.ATI Radeon 5000 Series Driver Kurulurmu ?
Yok zaten MÖ 1500 den kalma zaten ekran kartıDriver bölümünde önerilen amd sürücüsü olur.
Ama sistem güncellemesi yapmadan error verir yeni versiyon amd sürücü kuramazsın.
VENTOY Nasıl Kullanılıyor Ve İndirme Link Atarmısın Sana Zahmet
forum.shiftdelete.net
İlk ben açtım, İlk ben açtım ???![]()
Her Defasında Rufus vs. Kullanmadan USB Hazırlamak
Evet, başlığı okudunuz, belki şaşırdınız ve buraya tıkladınız, belki de Google'da arattınız ve buraya geldiniz. Bu başlık tam anlamıyla dediği şeyi yapıyor. Tek bir kere USB'nize bir program yazıyorsunuz ve artık ne Windows için Rufus programına, ne Linux için "dd" komutuna vs. ihtiyacınız...forum.shiftdelete.net
Hocam yazdığım konuma bakarak nasıl yapabileceğinizi öğrenebilirsiniz.
forum.shiftdelete.net
Hocam kusura bakmayın ben bu konuyu yazmadan önce forumda Ventoy kelimesini aratmıştım ama sonuç çıkmamıştı. Hep yanlış başlık yazdığımızdan oluyor bunlar. Keşke başlığa yazılımın ismini yazsaydık ikimizde.İlk ben açtım, İlk ben açtım ???
Moderatörleri admine şikayet edeceğim.
Forum fişşek gibi ? 1 tıklamayı 5 olarak görüyoHocam kusura bakmayın ben bu konuyu yazmadan önce forumda Ventoy kelimesini aratmıştım ama sonuç çıkmamıştı. Hep yanlış başlık yazdığımızdan oluyor bunlar. Keşke başlığa yazılımın ismini yazsaydık ikimizde.
Hocam aslında 1 tıklama değildi. Ben her tıkladığımda "Bir sorun oluştu sonra tekrar deneyin." gibi şeyler söylüyordu. Ben tıklıyorum o hata veriyor vs. 5 kere yaptım. Sonra bildirim panelinde her "Cevap Yaz" butonuna bastığımda bildirim sayısının arttığını fark ettim. Öyle anladım cevabın normalde yazıldığını.Forum fişşek gibi ? 1 tıklamayı 5 olarak görüyo
Kuracak mısınız eğer dual boot yapacaksañız windows a dönün ve disk bölümleyinEfsane tuttu bu forum![]()
Disk bölümlemek için windiws+r tuşlarına basıp gelen yere diskmgmt.msc yazın disk yönetimi açılırKuracak mısınız eğer dual boot yapacaksañız windows a dönün ve disk bölümleyin