Linux İle ilgili Bir Sorum Olacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan souris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Linux bulunan bir mini pc alacağım. Salondaki tvye bağlayıp bilgisayar işlemlerimi yapmak istiyorum. Linux silverlight'ı çalıştırıyormu ? Digiturkwebtvden maç izleyebilir miyim?

totleben

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Silverlight ile yazılan uygulama son sürüm Silverlight kullanırsa Moonlight o uygulamayı çalıştıramaz. Yada bazı hatalar alman mümkün.

http://www.mono-project.com/MoonlightRoadmap adresinde şuanki sürümün silverlight 2.0 desteği verdiğini söylüyor. Son Silverlight sürümünün 5 olduğunu düşünürsek baya geriden geliyorlar :)

Tam silverlight desteğine ihtiyacın varsa ya windows yada mac işletim sistemine ihtiyacın var. Hangi işletim sistemlerinin desteklendiğini buradan öğrenebilirsin.

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Teşekkür ederim bilgiler için

thex

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir çok şeyi yapabilir diyecekler ama bir çok şeyi yapamayacaksın. Hevesin kursağında kalacak. Linux basit seviyede kullanımı kolay ama ihtiyaçlarınla ilgili konulara yöneldikçe bir sürü sıkıntı çekeceğin bir sistem.

Bende kullanıyorum. Ama 2-3 ayda bir virtualbox ile kuruyorum, yani sanal makine programına kuruyorum. Yenisi yayınlandıkça günelliyorum. Kde, gnomede ne değişiklikler olmuş diye hevesim geçesiye kadar ayar falan yapıp sonra bi kenarda duruyor.

Aha da buraya yazdım, söyledi dersin.