rover_xp
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2,231
Deepin OS kullanmaktayım camtasia benzeri ücretsiz veya ucuz bir video edit programı arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Steam'den Movavi Video Suite alıp Steam Proton ile kullanabilirsiniz.Steam kış indirimleride var zaten ucuza alabilirsiniz.Deepin OS kullanmaktayım camtasia benzeri ücretsiz veya ucuz bir video edit programı arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İnceledim güzel gözüküyor kdenlive'a bakıyorum şimdiSteam'den Movavi Video Suite alıp Steam Proton ile kullanabilirsiniz.Steam kış indirimleride var zaten ucuza alabilirsiniz.
Bende daha öncesi lazım olduğu için satın alıp daha sonra işimi bitirip iade etmiştim,güzel programdır,video kaydetme vb. özellikleri de var,kendi içinde hazır efektleri vb. olduğundan dolayı kolay kullanım sunar.İnceledim güzel gözüküyor kdenlive'a bakıyorum şimdi
Alışık olduğum camtasia arayüzüne çok benziyor. Bir kaç hafta sonra almayı düşünüyorum.Bende daha öncesi lazım olduğu için satın alıp daha sonra işimi bitirip iade etmiştim,güzel programdır,video kaydetme vb. özellikleri de var.
Avidemux'un Linux sürümü var benim favorim.Deepin OS kullanmaktayım camtasia benzeri ücretsiz veya ucuz bir video edit programı arıyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Arayüzü pek alışık olmadığım tarzda.Avidemux'un Linux sürümü var benim favorim.
Valla siz bilirsiniz tavsiye istediniz verdik.Arayüzü pek alışık olmadığım tarzda.