Yaklaşık olarak 5 ay kullandım bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Manjaro deneyimini paylaş bizimle, bende geçebilirim.Açılmadı. Sıkıntılı bir işletim sistemi.
Yaklaşık olarak 5 ay kullandım bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Manjaro deneyimini paylaş bizimle, bende geçebilirim.Açılmadı. Sıkıntılı bir işletim sistemi.
Octopi kadar lanet bir şey görmedim nokta ?Yaklaşık olarak 5 ay kullandım bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Manjaro deneyimini paylaş bizimle, bende geçebilirim.
Octopi kadar lanet bir şey görmedim nokta ?
Hiçbir şey yükleyemedim.Paket yöneticisini neden beğenmedin?![]()
Hiçbir şey yükleyemedim.
?Hani kurduktan sonra masaüzerinde filan simge beklemiyorsundur inşallah.
Çünkü paketler kurulduktan sonra başlat menüsünde aratarak bulabilirsin. Windows'tan çok farklı bu meret..
?
AUR kapalı, açma tuşu pasif.
Chromium yükledim açılmadı.
Opera falan yükleyeyim diyorum veri tabanı bulunamadı diyor... Halledeceğiz bir şekilde Rise sağolsun.![]()
Bence sen bu gidişle bir günde 5 dağıtım değiştireceksin. ?
Eyvah, bu kesinlikle Windows'a geri dönüş çağrısı..En azından tıkladığın bir şey tepki veriyor.
Windows 10 orada duruyor. Bir f9'a bakar. Haddini bil Manjaro! ?Eyvah, bu kesinlikle Windows'a geri dönüş çağrısı..
AUR açsan aslında direkt olarak oradan arayıp bulacak ve direkt olarak üzerinden kur dediğinde kuracak. Sonrasında yazılımı senin başlat menüsünden bulman kalacak geri.
Evet biraz karışık, AUR olmasa daha da karışık aslında. Ben ilk başlarda çözemedim, alıştıktan sonra da kolay gelecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eyvah, bu kesinlikle Windows'a geri dönüş çağrısı..
Yok, artık kendime söz verdim bu son. Bu da olmazsa Windows'a giderim. En azından tıkladığın bir şey tepki veriyor.
Windows 10 orada duruyor. Bir f9'a bakar. Haddini bil Manjaro! ?
İkisi çok güzel geçinip giderler.. İki ay sonraya "Manjaro ilk sırayı alır" tahminlerinin geldiği belirtiliyor ?Windows 10 orada duruyor. Bir f9'a bakar. Haddini bil Manjaro! ?
Sürekli oyun oynayacağım diye Windows bulunduruyorum ama oyun oynamıyorum. Bu nasıl bir çelişkidir anlamadım gitti.İkisi çok güzel geçinip giderler.. İki ay sonraya "Manjaro ilk sırayı alır" tahminlerinin geldiği belirtiliyor ?![]()
failed to synchronize all databases
sudo nano /etc/pacman.conf
Türkçesever ile biraz kurcaladık.Sorun gösteren satırın başına # eklersen sorun kalmaz.Kod:sudo nano /etc/pacman.conf
Seçili paketler kuruluyor...
resolving dependencies...
looking for conflicting packages...
Packages (1) chromium-75.0.3770.142-1
Total Download Size: 49.94 MiB
Total Installed Size: 173.12 MiB
:: Retrieving packages...
error: failed retrieving file 'chromium-75.0.3770.142-1-x86_64.pkg.tar.xz' from manjaro.mirrors.uk2.net : Resolving timed out after 10000 milliseconds
(1/1) chromium-75.0.3770.142-1-x86_64
checking keys in keyring
checking package integrity
checking for file conflicts
checking available disk space
:: Processing package changes...
(1/1) installing chromium
Optional dependencies for chromium
:: Running post-transaction hooks...
Updating icon theme caches...
Arming ConditionNeedsUpdate...
Updating the desktop file MIME type cache...
İşlem tamamlandı!
Pamac ;AUR hala kapalı...
Ancak octopinin arayüzünü de sevmiyorum. Kullanışsız gibi. Başka bir paket yükkleyiciye geçebilir miyiz?
??Adamı zorla tekrar Linux tabanına sokacaksınız.![]()
Abi Deepin'in yerine kesinlikle KDE öneririm. Başta beni biraz sinirlendirse de Pamac'ı kurduktan sonra efsane oldu. Kendi tema marketinden de birkaç tema, ikon gibi şeyler indirdim. On numara oldu. Ve dağıtımın seri çalıştığını söyleyebilirim. Bir de Wine kurdum.Yaklaşık olarak 5 ay kullandım bir sıkıntısı ile karşılaşmadım. Manjaro deneyimini paylaş bizimle, bende geçebilirim.
Sanal makinede elementary GNU/Linux'u deneyeceğim. Şimdiye kadar hiç denememiştim. Arayüzünü pek sevmiyorum.
Elimde 4 GB bir usb var, zorla Manjaro attıracaklar içerisine akşama eve gidince dizüstüne çatır çatır kurduracaklar o olacak.
Rufus ile önyüklenebilir USB Flash sürücü nasıl oluşturulur? [Rehber] ?Bu meredi nasıl atıyorduk şimdi USB'ye..![]()
Çok sert olma, narin davran cihaza, sonra Windows'un kalbi kırılır.Elimde 4 GB bir usb var, zorla Manjaro attıracaklar içerisine akşama eve gidince dizüstüne çatır çatır kurduracaklar o olacak.
Bugün Windows'a bir uğrayayım dedim. Daha açılırken fan sesleri arşa çıktı. Abi birine bakıp çıkacaktım deyip kaçtım hemen sessiz ManjaromaÇok sert olma, narin davran cihaza, sonra Windows'un kalbi kırılır.![]()