o zaman sen gentoo kur
belki o zaman denize kendinde düşersin![]()
ben düşşeydim daha iyiydi :devil2:
o zaman sen gentoo kur
belki o zaman denize kendinde düşersin![]()
biraz tombul gördüm seni sanki
boğazına bakıyorsun anlaşılan![]()
olsun sana göre kısa ya
neyse sen ne yaptın tema işini
dağıtım ubuntu tabanlı olmayacağı için gnome u epey modifiye etmemiz gerekecek
oldu
muhakkak bekliyorum ona göre
güzel bişi olsun
ilk sürüm sadece live cd olarak çalışacağı için senden alacağım tema yı öntanımlı olarak ayarlayacağım
O mesaja bonus verdimo da olacak merak etme
ilk sürüm live cd
ikinci sürüm kurulabilir cd
Ekleme --->>Sdn Forumdaki İlk Konu Başlığım Aaaah ahh
Geçmişi Yad Edeyim Dedim
24-01-2010, 17:19 #1 ramboberk![]()
![]()
![]()
Profesör
Durumu: Çevrimiçi
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 219
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
merhaba arkadaşlar benim sizden bi ricam olacak daha önce bu tip istekler olmuş ama hiç biri beni tatmin etmedi benim sistemime göre hangi işletim sistemini kullanmam gerek bi karar veremiyorum şu ana kadar sırasıyla (vista starter,,xp home,,xp professional,,xp pro modifiye,,micro xp,,windows 7 64 ve 32 bit) kullandım.pc 8 aylık ve kampanya ile aldım ve üzerinde vista starter vardı.özellikleri (marka exper,,işlemci intel inside duo çift çekirdek,,1 gb ram markasını ve mhz sini bilmiyorum,,ati hd 3450 ekran kartı,,ecs g31t7 anakart,,lg 19 inc wide screen ekran) şimdi ben bu sistemle undercover gibi oyunları düşük ayarda olsa oynamak istiyorum ama en son kurduğum xp orijinal pro sp3 ram kullanımı 400 mb altına inmiyo win 7 ultimate ise ram az kullanıyo ama işlemci çok çalışıyo ve ara sıra donuyo bu durumda uzman olan arkadaşlarımın tavsiye desteklerini bekliyorum ayrıca linux ün neredeyse her versiyonunu denedim ve bende pekde iyi çalışmadılar biraz uzun bi yazı oldu ama kusura bakmayın artık benim için çok önemli çünkü ram takviye imkanım şu ara yok ve o oyunlarıda ben ve oğlum çok seviyoruz undercover xp de takılma yapıyo 800x600 ayarda win 7 ise oyunda sorun yok fakat işlemci %100 e çok fazla vuruyo antivirüs olarak avast pro kullanıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
gördüm seni
ama grubuma girmemişsin
kabul ettimgeliyooor![]()