Linux Cafe

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
@ramboberk norma olanı renklendirmeye başladım debian başka zamana :D benim ki ubuntu :D vazgeçmem gnome ve ubuntu'dan :D

aperon

Doçent
Reaksiyon puanı
11
Arkadaşlar crunchbang statler kurdum debian squaze(umarım doğru yazdım:) üstüne kurulu...
öyle hızlı güzel hoş ve az sistem kaynağı kullanıyor ki epey mutluyum:)))
ama söyle bi sorunum var mozilla programlarını temel alan özgürleri var iceweasel gb....
neti araştırdım bulamadım bilen varsa bana mozilla vb squaze depoları yazarsa cennetlik olur:)
bide synaptic yerine kullanabileceğim ubuntunun paket yöneticisi gb birşeyde olabilir:)))

rise

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,247
2 gündür Windows 7 yi açmadım...
Bir süre sonra "Elveda Windows 7" diye bir başlık görürseniz şaşırmayın.:scared: :w00t:

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
@ramboberk evet o benim yıllardır senden saklanıyordum :dil:

şaka bi yana @rise ayrıl gitsin :D

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
biraz tombul gördüm seni sanki :P
boğazına bakıyorsun anlaşılan :P

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
16 yaşında iyi uzamış boyun valla
ben yanında okan bayülgen gibi kalıyorum :P

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
olsun sana göre kısa ya
neyse sen ne yaptın tema işini
dağıtım ubuntu tabanlı olmayacağı için gnome u epey modifiye etmemiz gerekecek

serkan94

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
22
olsun sana göre kısa ya
neyse sen ne yaptın tema işini
dağıtım ubuntu tabanlı olmayacağı için gnome u epey modifiye etmemiz gerekecek

valla dershaneden zaman kalsa toplayacağımda yok işte :glare: haftasonu ilgilenirim arkadaşımda(hocac) gelicek onla yaparız :D

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
oldu
muhakkak bekliyorum ona göre
güzel bişi olsun
ilk sürüm sadece live cd olarak çalışacağı için senden alacağım tema yı öntanımlı olarak ayarlayacağım

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
o da olacak merak etme
ilk sürüm live cd
ikinci sürüm kurulabilir cd

Ekleme --->>Sdn Forumdaki İlk Konu Başlığım Aaaah ahh :P
Geçmişi Yad Edeyim Dedim :D

post_old.gif
24-01-2010, 17:19 #1 ramboberk
7.png

Profesör
Durumu: Çevrimiçi
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 219
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

merhaba arkadaşlar benim sizden bi ricam olacak daha önce bu tip istekler olmuş ama hiç biri beni tatmin etmedi benim sistemime göre hangi işletim sistemini kullanmam gerek bi karar veremiyorum şu ana kadar sırasıyla (vista starter,,xp home,,xp professional,,xp pro modifiye,,micro xp,,windows 7 64 ve 32 bit) kullandım.pc 8 aylık ve kampanya ile aldım ve üzerinde vista starter vardı.özellikleri (marka exper,,işlemci intel inside duo çift çekirdek,,1 gb ram markasını ve mhz sini bilmiyorum,,ati hd 3450 ekran kartı,,ecs g31t7 anakart,,lg 19 inc wide screen ekran) şimdi ben bu sistemle undercover gibi oyunları düşük ayarda olsa oynamak istiyorum ama en son kurduğum xp orijinal pro sp3 ram kullanımı 400 mb altına inmiyo win 7 ultimate ise ram az kullanıyo ama işlemci çok çalışıyo ve ara sıra donuyo bu durumda uzman olan arkadaşlarımın tavsiye desteklerini bekliyorum ayrıca linux ün neredeyse her versiyonunu denedim ve bende pekde iyi çalışmadılar biraz uzun bi yazı oldu ama kusura bakmayın artık benim için çok önemli çünkü ram takviye imkanım şu ara yok ve o oyunlarıda ben ve oğlum çok seviyoruz undercover xp de takılma yapıyo 800x600 ayarda win 7 ise oyunda sorun yok fakat işlemci %100 e çok fazla vuruyo antivirüs olarak avast pro kullanıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
o da olacak merak etme
ilk sürüm live cd
ikinci sürüm kurulabilir cd

Ekleme --->>Sdn Forumdaki İlk Konu Başlığım Aaaah ahh :P
Geçmişi Yad Edeyim Dedim :D

post_old.gif
24-01-2010, 17:19 #1 ramboberk
7.png

Profesör
Durumu: Çevrimiçi
Tecrübe Puanı: 2
SDN Puanı: 219
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif
reputation_pos.gif

merhaba arkadaşlar benim sizden bi ricam olacak daha önce bu tip istekler olmuş ama hiç biri beni tatmin etmedi benim sistemime göre hangi işletim sistemini kullanmam gerek bi karar veremiyorum şu ana kadar sırasıyla (vista starter,,xp home,,xp professional,,xp pro modifiye,,micro xp,,windows 7 64 ve 32 bit) kullandım.pc 8 aylık ve kampanya ile aldım ve üzerinde vista starter vardı.özellikleri (marka exper,,işlemci intel inside duo çift çekirdek,,1 gb ram markasını ve mhz sini bilmiyorum,,ati hd 3450 ekran kartı,,ecs g31t7 anakart,,lg 19 inc wide screen ekran) şimdi ben bu sistemle undercover gibi oyunları düşük ayarda olsa oynamak istiyorum ama en son kurduğum xp orijinal pro sp3 ram kullanımı 400 mb altına inmiyo win 7 ultimate ise ram az kullanıyo ama işlemci çok çalışıyo ve ara sıra donuyo bu durumda uzman olan arkadaşlarımın tavsiye desteklerini bekliyorum ayrıca linux ün neredeyse her versiyonunu denedim ve bende pekde iyi çalışmadılar biraz uzun bi yazı oldu ama kusura bakmayın artık benim için çok önemli çünkü ram takviye imkanım şu ara yok ve o oyunlarıda ben ve oğlum çok seviyoruz undercover xp de takılma yapıyo 800x600 ayarda win 7 ise oyunda sorun yok fakat işlemci %100 e çok fazla vuruyo antivirüs olarak avast pro kullanıyorum lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkürler
O mesaja bonus verdim :)

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
puan için yapmadım be emrecik

ama saol fazla puan göz çıkarmaz :P

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
biraz yavaş @rise

arada benim sdn slax remix e de bakıver be

Eğer bunu beğenen olursa 3 ay kadar sonra linux 2.6.35 kernelli kde 4 masaüstlü canlı dvd sürüm olarak güncelleme yapıcam

ramboberk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
hadi dört gözle yorumlarını bekliyorum

tabii konubaşlığı altına :D

turgutreisfb

Profesör
Reaksiyon puanı
37
bazı arkadaşları tuxweet den ekledim avatarlarından tanıyabildiğim :) kişileri yada aynı nickle üye olanları diyebiliriz:) bende buradaki nick in aynısı ile kayıt oldum denk gelmediğim arkadalar ekleyebilir
listenize eklerseniz profilinizde hareketli tux çıkacak denendi %100 çalışıyor:D