- Reaksiyon puanı
- 2,285
Yada Satanizmmerveye islamiyet değilde budizm desen belki düşünebilir:devil2:

Yada Satanizmmerveye islamiyet değilde budizm desen belki düşünebilir:devil2:
Sizinde,Jea.'nın alay etmek amaçlı söylediğini sanmıyorum. Kaldı ki ayetlerle alay etmek hem bu dünyada hem de ahirette türlü belalara kapı açar. Bakın, yüce Allah(c.c), bu konuda bizlere şöyle diyor:
"İman edenlerle karşılaştıkları zaman, 'İnandık' derler. Fakat şeytanlarıyla (münafık dostlarıyla) yalnız kaldıkları zaman, 'Şüphesiz, biz sizinle beraberiz. Biz ancak onlarla alay ediyoruz.' derler". (Bakara/60)
"Şayet kendilerine (niçin alay ettiklerini) sorsan, 'Biz sadece lafa dalmıştık ve aramızda eğleniyorduk', derler. De ki: 'Allah'la, onun ayetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?'". (Tevbe/65)
Bu güzel kandil gecesinde, ayetlerle konuya renk katmak istedim. Hepinizin kandili kutlu olsun.
Jea.'nın alay etmek amaçlı söylediğini sanmıyorum. Kaldı ki ayetlerle alay etmek hem bu dünyada hem de ahirette türlü belalara kapı açar. Bakın, yüce Allah(c.c), bu konuda bizlere şöyle diyor:
"İman edenlerle karşılaştıkları zaman, 'İnandık' derler. Fakat şeytanlarıyla (münafık dostlarıyla) yalnız kaldıkları zaman, 'Şüphesiz, biz sizinle beraberiz. Biz ancak onlarla alay ediyoruz.' derler". (Bakara/60)
"Şayet kendilerine (niçin alay ettiklerini) sorsan, 'Biz sadece lafa dalmıştık ve aramızda eğleniyorduk', derler. De ki: 'Allah'la, onun ayetleriyle ve peygamberiyle mi eğleniyordunuz?'". (Tevbe/65)
Bu güzel kandil gecesinde, ayetlerle konuya renk katmak istedim. Hepinizin kandili kutlu olsun.
Hocam güzel bir konuyu tekrar gündeme getirdiniz. :clover:Gecenizi tekrar kutlar bu gece vesilesiyle lisanssız, korsan Windows kopyalarını bırakıp tamamen temiz LINUX'a geçmenizi tavsiye ederim.
Bu gecede kul hakkına girmeme niyetiyle LINUX'a geçtiğiniz takdirde ecri büyük olacaktır inş...
Bize yakışmıyor korsan program ve işletim sistemi kullanmak. vesselam
Tavsiyem, PARDUS veya SABILY'dir
Hocam güzel bir konuyu tekrar gündeme getirdiniz. :clover:
Uzun zamandır hem Windows hem de diğer yazılımlar olarak trial ya da açık kaynak + ücretsiz yazılımlara yönelmiş durumdayım.
Sistemimde 90 day trial Windows 7 var ve yaklaşık olarak 50 günü daha var..
En önemlisi de Linux' da harcanan saatlerim Windows' u geçti..
Hehe, güzelmiş...
Sil o Windows'uUbuntu gitti artık Pardus luyum
Tabii ki yanındada Window$ 7 Ultimate
Bari MicroXP falan kurA A A A
Malesef MSN yüzünden tutmak zorundayım
Windows dağıtımı? İyi fikirOlmaz
Tarzıma uymaz
Bana büyük dağıtımlar lazım
aynen.Windows zaten ufak tefek işler için Linux yanında kullanılsın diye yapılmış![]()
İşlek olduğu ne zaman ki?aynen.
galiba geceleri bu cafe işlek değil![]()
Güle güle hayranim,Tekrar merhaba arkadaşlar uzun zamandır foruma uğruyorum ancak içimden bir şeyler yazmak gelmiyor. Bakıyorum bakıyorum çıkıyorum. Arasıra linux bölümüne de uğruyorum. Özlem gideriyorum sessiz sedasız. Ancak ne foruma ne de linux bölümüne bir şeyler yazıyorum. Belki kendime göre nedenlerim var ama düşünüyorum da neden böyle oldu diye. Kendime göre cevaplar buluyorum kafamda ancak yine de olmuyor. Sanki beni Shiftdelete bağlayan şey sadece Linux imiş.
Şimdi yazı yazarken içimde bir pişmanlık dolaşıyor. Ellerim titriyor. Kendime kızamıyorum. Ben böyleyim. Doğamda var, alışkanlıklardan kolay vazgeçilemiyor. Ben de vazgeçemedim. Yine gittim teslim oldum. Ama kafam rahat. Huzur dersen var ama beynimin içinde bir köşesinde bir özlem saklı duruyor.
Duygularım tarif edilemez kadar berbat. Sanki eşini aldatmış ancak yeni sevgilisinde aradıklarını bulamamış karısına geri dönmüş bir adamın yaşadığı pişmanlık ve iki arada bir derede kalmışlığı var. Tamam bir taraf ağır basıyor ancak sevgilin tadı bir başka. Eşin verdiği huzur ise tarif edilemez. İşte bu düşünceler beni rahatsız ediyor. Yasak elmadan ısırık almış gibiyim. Tadı damağımda ancak yasak biliyorum.
Bu bir elveda. Siz değerli linuxa gönül vermiş arkadaşlara bir hoşçakal demeden sessizce gidişim. Belki kimse aramadı yokluğumu. Kimse neden gelmiyor demedi. Umurunuzda bile değilim belki de. Ancak siz benim için değerlisiniz. Linux bölümünde çok güzel zaman geçirdim. Ama bitti işte. Kimse neden diye sormasın. Yine sessizce dolaşırım buralarda ama yazamam.
Elveda demedim foruma. Sadece buradan ayrıyım. Bir set çektim aramıza. Forumun diğer bölümlerinde yine olacağım. Dileyen arkadaşlarla yazışabiliriz. Her şey için teşekkürler siz güzel insanlar. Beni mazur görün.
Evlenme en iyisihanım linux kullanmaya izin vermiyor sanki? :devil2:
Sanki doğru dedinEvlenme en iyisi![]()