altta macos'deki gibi yaptığın şey![]()
evvet doğru cevabı faruk verdi
ve bizden bi kol saati kazandı
@serkan94
kuzum nasıl oluyo sööliim
menüden herhangi bi uygulamayı tıklıyon ve tıkılı tutarak dock üzerinde ok işaretlerinin gösterdiği biyere bırakıyon
hepiciği bu
hala soru ndan bişi anlamadım
daha açık sorarmısın
evvet doğru cevabı faruk verdi
ve bizden bi kol saati kazandı
@serkan94
kuzum nasıl oluyo sööliim
menüden herhangi bi uygulamayı tıklıyon ve tıkılı tutarak dock üzerinde ok işaretlerinin gösterdiği biyere bırakıyon
hepiciği bu
Ne zamana gelir saatim? Cidden iyi oldu bu, kolsaatim yoktu zaten.![]()
Ne zamana gelir saatim? Cidden iyi oldu bu, kolsaatim yoktu zaten.![]()
Ubuntu' yu kaç saattir ben de kuracalıyorum; henüz çökertemedimubuntu'ya aşırı yüklendimsistem açılmadı boş gösteriyor fedora yükledim
![]()
Ubuntu' yu kaç saattir ben de kuracalıyorum; henüz çökertemedim![]()
ben aşırı düğmeden kapattım falan da filanda baya uzun ya ext4 ü çökerttim yarım saattir kurulum ile uğraşıyorum
Mezun oldum, geldim.Neler dönüyor bakayım burada?
http://forum.shiftdelete.net/linux/153698-ext4.htmlAsıl eğlenceyi kaçırmışım ama siz de benim eğlencemi kaçırdınız.![]()
2 yılının kıymetini bil. Ben çok hüzünlendim şu an. Şaka maka bitti 4 yıl ve bir daha geri gelmeyecek 12 Fen/A.![]()
Last.fm paralı sisteme geçti. Sitesinden üyelik satın almanız gerekiyor.amarok last fm çalmıyor sebebi ne olabilir?
Ücretsiz üyeliklerde belli bir sınıra kadar dinleme hakkı veriyor, bundan sonrası için para istiyor. Sınırı aşmışsınız muhtemelen.ubuntu kullanırken rythimbox ile çalıyordu daha dün amarok niye açlmıyor?
Ben de ve birçok arkadaşımda durum böyle nedenini bilmiyorum, sitesinden dinlemeyi denemedim bir bakayım.sitesinden dinleyebiliyorum ama...
ne var bu last fm de
ekleme = alien arena oyununu winzort da oynadım
ama ubuntuda aldığım keyfi alamadım
fps farkı bile var
acaba winzort un directx i ubuntunun opengl sinden daha mı yavaş yoksa oyun mu seçiyor