Linux Cafe

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ben bu dağıtımı pek beğenmemiştim ama belki siz beğenirsiniz. openSUSE Leap da var. :)
Evet. Ama Tumbleweed daha hızlı güncelleniyormuş.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Eski çekirdek sürümü kurulu değil mi? GRUB'dan eski çekirdek sürümüne geçin. :p
pti=off komutunu denedim. Daha az hata satırı içeren bir kernel panic verdi.

Onu nasıl yapacağım Fedora logosuna ulaşamadan kernel panic veriyor.

Son düzenleme:

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Yo. Kurulumla alakasız olarak bir daha göremeyebilirsiniz. :p
Gördüm o konuya bakıyorum. :D
Onca emekle yapılan Linux dağıtımlarını bırakıyorsunuz ve macera arıyorsunuz. Ben artık yeni dağıtımlar denemeyi bırakmıştım. Çünkü Debian, Antergos ve Fedora bana fazlasıyla yetiyordu. :)

Son düzenleme:

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
GRUB'u Windows'un yüklü olduğu dizine kurmamanın faydaları :D Şimdi de Windows MBR'sini yazdırdım.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Notepad neden yazılan içeriğinin tamamını seçtiğimizde içerikleri tek tek geri alıyor? oysaki ben hepsini daha önceden bul ve değiştir yapmıştım. Aslında tamamını bir kere geri alması lazımdı.

Türkçesever

Profesör
Reaksiyon puanı
2,970
Notepad neden yazılan içeriğinin tamamını seçtiğimizde içerikleri tek tek geri alıyor? oysaki ben hepsini daha önceden bul ve değiştir yapmıştır. Yaptığımı geri alırken tek tek geri alıyor.
Sistem ile gelen metin düzenleyicisini mi kullanıyorsunuz, yoksa kendi yüklediğiniz metin düzenleyicisini mi?

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467
Geany'e bir bakabilirsin. Ya da uygulama mağazasından başka bir tane yükleyip deneyebilirsin.
Onu araştırcam. Forumda içerik üretirken çok lazım oluyor dediğim gibi ayrı ayrı geri alması büyük bir zaman kaybı oluşturuyor.

Death Mark

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
15,467

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Birde şöyle bir durum var. Benim mouse'da yanda iki tane tuş var. Onlar misal kullandığım manjaro xfce'de aktif edemedim. Misal o tuşlarla sayfa atlayabiliyordum. :D
Sayfa ileri-geri tuşları mı? Benim kablosuz mouse'umda da var. Ama Linux'ta çalışıyordu. Ek bir sürücü yüklemem gerekmiyor.