- Reaksiyon puanı
- 9,165
Yok Fedora'da sorunsuz açılıyor Youtube videoları. Ama ubuntu'da sorun oluyordu. Sanırım shift tuşu bozuldu.Fedora'da bazı videolar açılmıyor, ondan dolayı söylemiştim.

Yok Fedora'da sorunsuz açılıyor Youtube videoları. Ama ubuntu'da sorun oluyordu. Sanırım shift tuşu bozuldu.Fedora'da bazı videolar açılmıyor, ondan dolayı söylemiştim.
Zaten sorun YouTube'da değil, YouTube dışındaki bazı sitelerde.Yok Fedora'da sorunsuz açılıyor Youtube videoları. Ama ubuntu'da sorun oluyordu. Sanırım shift tuşu bozuldu.![]()
Ha şimdi hatırladım. Siz yaşamıştınız o sorunu. Ben denemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama Youtube'da sorun yoktu.Zaten sorun YouTube'da değil, YouTube dışındaki bazı sitelerde.
İzlesene'de bir video açın ve deneyin bence.Ha şimdi hatırladım. Siz yaşamıştınız o sorunu. Ben denemediğim için bir şey diyemeyeceğim. Ama Youtube'da sorun yoktu.
Ben bu dağıtımı pek beğenmemiştim ama belki siz beğenirsiniz. openSUSE Leap da var.OpenSUSE Tumbleweed'e bakıyorum.
Kernel panic veriyor. Açamıyorken denemem mümkün değil.İzlesene'de bir video açın ve deneyin bence.
Şimdi bir süre Fedora mı kullanacaksınız?
Eski çekirdek sürümü kurulu değil mi? GRUB'dan eski çekirdek sürümüne geçin.Kernel panic veriyor. Açamıyorken denemem mümkün değil.![]()
Evet. Ama Tumbleweed daha hızlı güncelleniyormuş.Ben bu dağıtımı pek beğenmemiştim ama belki siz beğenirsiniz. openSUSE Leap da var.![]()
pti=off komutunu denedim. Daha az hata satırı içeren bir kernel panic verdi.Eski çekirdek sürümü kurulu değil mi? GRUB'dan eski çekirdek sürümüne geçin.![]()
Ben de yuvarlanan dağıtım olduğu için kurmuştum ama sıkıntılı biraz. Uzun bir süre daha openSUSE kurmam herhâlde.Evet. Ama Tumbleweed daha hızlı güncelleniyormuş.
Yo. Kurulumla alakasız olarak bir daha göremeyebilirsiniz.
Onca emekle yapılan Linux dağıtımlarını bırakıyorsunuz ve macera arıyorsunuz. Ben artık yeni dağıtımlar denemeyi bırakmıştım. Çünkü Debian, Antergos ve Fedora bana fazlasıyla yetiyordu.Yo. Kurulumla alakasız olarak bir daha göremeyebilirsiniz.
Gördüm o konuya bakıyorum.![]()
OPENSUSE UBER ALLES
Fedora'yı Windows'tan mı sildiniz?GRUB'u Windows'un yüklü olduğu dizine kurmamanın faydalarıŞimdi de Windows MBR'sini yazdırdım.
Evet efenim.Fedora'yı Windows'tan mı sildiniz?![]()
En son yapılması gereken yöntemlerden biri bence.Evet efenim.![]()
Sistem ile gelen metin düzenleyicisini mi kullanıyorsunuz, yoksa kendi yüklediğiniz metin düzenleyicisini mi?Notepad neden yazılan içeriğinin tamamını seçtiğimizde içerikleri tek tek geri alıyor? oysaki ben hepsini daha önceden bul ve değiştir yapmıştır. Yaptığımı geri alırken tek tek geri alıyor.
Kendim indirdim. Sistemin ki değil.Sistem ile gelen metin düzenleyicisini mi kullanıyorsunuz, yoksa kendi yüklediğiniz metin düzenleyicisini mi?
O zaman sorun büyük ihtimalle indirdiğiniz yazılımla ilgili. Başka metin düzenleyicisi kullanmanızı öneririm.Kendim indirdim. Sistemin ki değil.![]()
Geany'e bir bakabilirsin. Ya da uygulama mağazasından başka bir tane yükleyip deneyebilirsin.Kendim indirdim. Sistemin ki değil.![]()
Onu araştırcam. Forumda içerik üretirken çok lazım oluyor dediğim gibi ayrı ayrı geri alması büyük bir zaman kaybı oluşturuyor.Geany'e bir bakabilirsin. Ya da uygulama mağazasından başka bir tane yükleyip deneyebilirsin.
Notepad++'a bakmanı öneririm. Şuradan alternatiflerine de bakabilirsin.Onu araştırcam. Forumda içerik üretirken çok lazım oluyor dediğim gibi ayrı ayrı geri alması büyük bir zaman kaybı oluşturuyor.
Notepadd ++ kullanıyordum.Notepad++'a bakmanı öneririm. Şuradan alternatiflerine de bakabilirsin.
7 Best Notepad++ Alternatives For Linux | It's FOSS
Bir gün her kullanıcı, KDE'ye nefret duyacaktır.Yedim Seni KDE.
Sayfa ileri-geri tuşları mı? Benim kablosuz mouse'umda da var. Ama Linux'ta çalışıyordu. Ek bir sürücü yüklemem gerekmiyor.Birde şöyle bir durum var. Benim mouse'da yanda iki tane tuş var. Onlar misal kullandığım manjaro xfce'de aktif edemedim. Misal o tuşlarla sayfa atlayabiliyordum.![]()