realmanager
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 99
cafe ahalizi
nöğörüyonuz
nöğörüyonuz

yuh 30 sayfa ne yazilimis burada önemlimi önemsizmi![]()
Dalgasına yazdım zatenAa finix, senden daha zor konular ve hatalar beklerdim, ayıp ayıp ....
Bu sorunu Jea bile çözer...
30 sayfa boyunca çay götür-çay getir yazdılar. İnatla konuyu kitletmeye çalışıyorlar, bekliyorum ne zaman faydalı birşey yazılacak diye...
Normal şartlarda konunun bu kadar gereksiz mesajlar bu başlık altında dahi durmaması gerekiyor ama bekliyoruz bakalım, ne yapacaklar...
Bu konuyu kim kilitleyecek? Burası Kahve değil mi sayın modum? Kahvede ne konuşulacak ki? Hatta burada argo'nun serbest olması lazım. Argo dediysem kahve ağzının![]()
Beni şaşırtıyorsun Faruk...
Sorunun çerezlerse sanal makineya gerek yok iki farklı tarayıcı kullan . Eğer farklı IP kullanmak istiyorsan sanal makina işini görmez proxy kullanman lazım.Selam ben sanal pc kurmak İstİyorum pc xp zaten ama sanal pc kurmak İÇİn ne yapmam gerekİr pc ÇÖkermİ faydasi zarari ne bana bİlgİ..amacim bİr okey sİtesİne admİn oldum Çoklu nİkle bİr anda gİrmem gerek. Bu konuda aydinlatirsansiz sevİnİrİm...
Bilgisayar ne çökecek Allah aşkına. Kurabilirsin. Eğer IP şeklinde engel koydu isen sana sanaldan bir yarar gelmez. Makine olarak engel oldu isen sanal pc kurabilirsin. İyi dileklerimle...Selam ben sanal pc kurmak İstİyorum pc xp zaten ama sanal pc kurmak İÇİn ne yapmam gerekİr pc ÇÖkermİ faydasi zarari ne bana bİlgİ..amacim bİr okey sİtesİne admİn oldum Çoklu nİkle bİr anda gİrmem gerek. Bu konuda aydinlatirsansiz sevİnİrİm...
Bu bölümü post kasma yeri olarak gören yönetimi kınıyorum...
Bende...Bu bölümü post kasma yeri olarak gören yönetimi kınıyorum...
keyloger başta karışmayacağım diyordu şimdi yan çizmeye başladı dik duran moderatör istiyoruz :lol:
Bu kafe bana bir geceliğine lazım arkadaşlarBir mevzu varda...
Şaka bir yana Amsn'de sesli görüşme sorunu yaşıyorum. farsight2 eklenti sorunumu aşamıyorum. Sesli konuşma için hangi adımları uygulamam gerek?
Ubuntu 10.04 RC sürümü bekliyorum... 22 Nisan'da çıkacağı söyleniyordu. Bir kaç saat kalmasına rağmen saatler bir türlü geçmek bilmiyor... Umarım ilk dakikalarda hemen sunucularda yerini alır...
Bekleme diyorsan vardır bir bildiğin ama ben gene de bekleyeceğimGece boşuna bekleme, yarın öğleden sonra çıkmasını bekliyorum..
keyloger başta karışmayacağım diyordu şimdi yan çizmeye başladı dik duran moderatör istiyoruz :lol: