• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Linux bölümü rekora koşuyor

Edit. Anlatılmak istenen dışında yorum yapmışım ..Pardon.

Linux bölümünde serverlar ile ilgili konuları da görmek dileği ile..

Özellikle birisi FreeBSD kurup firewall kurar, LAN-WLAN yapılandırırsa mutlu olurum..

Kendi adıma bunun baş mimarları; Jeaqures ve Realmanager'e çok teşekkür ediyorum.

korkarımki bütün sdn ubuntu,fedora,mint,pardus'a akıcak :D

ilgi görmesi güzel tabi, sevindim :) daha çok konu açmak lazım. bir de, orda benim ismimin yanındaki + ne demek oluyor bilen var mı acaba?

fırtına öncesi sessizlik. bir gün herkes linux kullanacak:D

Bende günlük bu bölümdeyim siz değerli arkadaşlar sayesinde bilgi sahibi oluyorum..

Özellikle birisi FreeBSD kurup firewall kurar, LAN-WLAN yapılandırırsa mutlu olurum..

Selam, konu olarak ne istiyorsun ? Apache tomcat, Oracle server, postgre SQL, Java application server... Ne istediğinizi yazın, sorularınızı yanıtlamaya çalışayım...

MS'nin yeni işletim sistemi yapmasına gerek var:D ki biraz Windows bölümü canlansın:D bence SDN için çıkarır MS:D

freeBSD olması gerekirmi + larını - lerini sayarsan deneyebilirim

firewalla olarak bir kaç denemem oldu
ipcop ve smoothwall üzerinde çok uğraştım
smoothwall çok iyi olmasına karşın şirket içinden dışarı vpn çıkışlarında problem olduğu için mecburen ipcop a dönmek zorunda kaldım

FreeBSD + ve - lerini bilirsem elimde makine var deneyecek ortamımda var kurar dener döküman haline getirebilirim

Bu şekilde giderse rekor değil patlama yapar :)

3gbo3.jpg

Bu şekilde giderse rekor değil patlama yapar :)

3gbo3.jpg

Linux bölümü açın dediğimizde, yönetim bize :" Bölümün boş kalmasından endişe ediyoruz." demişti.

arkadaşlar yorumlarınızda dikkatli olun. kimseyi tuttuğumuz yok! bölümler açılan konuların sayısıyla orantılı olarak açılır. bölüm açıp içi boş kalaçaksa bir bölüm açılmaz. linuxçuyuz diyen arkadaşlar zaten konu açsalar biz kategori açarız.

siz konuları açmaya başlayın biz gerekli düzenlemeyi yaparız merak etmeyin lütfen! konuları işletim sistemlerine açın. konu sayısına göre bu talebinizi değerlendireceğiz

Arkadaşlar komplo teorilerini unutma zamanı. Sadece bölümün boş kalmasından şüphe ettiklerini söyledi Hakkı bey.

Benim gelmem harketlendirdi Linux bölümünü:D

Benim gelmem harketlendirdi Linux bölümünü:D

Tabiki dostum senin gibi usta vede benim gibi acemi windowscular linux bölümüne neşe kattık:D:D+Bonus
----------------------------------
Yanlız yine enfazla 1 tane bonus verebilirsiniz hatası çıkıyor:D:D
Bu sorunun çözülmesi gerekir:):9

Tabiki dostum senin gibi usta vede benim gibi acemi windowscular linux bölümüne neşe kattık:D:D+Bonus
----------------------------------
Yanlız yine enfazla 1 tane bonus verebilirsiniz hatası çıkıyor:D:D
Bu sorunun çözülmesi gerekir:):9

Sen kalpten bonus at yeter kardeşim