hüseyin dağlı+
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 11
bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Xubuntu iyi gider ama eğer illedewindowsçuysanız w8.1bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
O sisteme Xubuntu veya Linux Mint XFCE iyi gider ama illa Windows derseniz Windows 7 Home Edition öneririm.bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Windows 8 kurabilirsiniz.bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Windows 8.1 kurabilirsiniz ama o cihaz için en iyisi Linux Mint XFCE vb. Dağıtımlar olacağını da söyleyeyim. O cihaza direkt Ubuntu kurmakta baya saçma olmuş, Ubuntu'nun kullandığı GNOME diğer masaüstü ortamlarına göre gayet ağırdır, daha hafif dağıtımlar sizin işinizi görecektir.bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım
Windows 8.1 veya Windows 7 derim.bende 3 gb ram intel2 quad gt290 ekran kartım var bu sisteme windowsun hangi işletim sistemini kullanmalıyım