- Reaksiyon puanı
- 12,109
Kaç gündür güvenlik , virüs , antivirüs muhabbeti gidiyor biliyorsunuz son wannacryc virüsünden dolayı sürekli bir haber akışı oluyor bugünde linux için antivirüs uygulamalarına girelim .Şu an linux sistemler windows sistemlere göre çok ama çok güvenli desekde antivirüs uygulamaları linux sistemler içinde şart .Bazı arkadaşlar yazacak linux da virüs çalışmaz .Linux için özel yazılmış virüsleri saymaz isek yinede mecbur yüklemek gerekir misal ben mint kullanıyorum fakat arkadaşlarım windows kullanıyor bende ofis dosyalarında virüs var benim bilgisayarımda çalışmıyor olabilir bu virüsler ama arkadaşıma yolladığımda ?Bunun garantisini veremeyiz veya arkadaşımızdan çalıştığımız şirkete virüslü dosya yollamıyacağımızı garanti edemeyiz o yüzden linux kullanıcısı olarak bizlerde yüklemeliyiz.Birkaç alternatif uygulama paylaşacam eksiğim veya şu daha iyi diyebileceğimiz hangisi derim ?
Virus Protection Comodo Antivirus for Linux
Free Linux Antivirus and Mail Gateway
Antivirus for Linux | Free Linux Antivirus for Virus Protection
F-PROT ANTIVIRUS FOR LINUX WORKSTATIONS- FOR HOME USE
F-PROT Antivirus for Linux - home use - F-PROT Antivirus Downloads
ClamAV® is an open source antivirus engine for detecting trojans, viruses, malware & other malicious threats.
ClamavNet
F-Secure Antivirüs
Linux Security | Download | F-Secure for Business
Panda DesktopSecure for Linux
Antivirus for Linux. Panda Security
Virus Protection Comodo Antivirus for Linux
Free Linux Antivirus and Mail Gateway
Antivirus for Linux | Free Linux Antivirus for Virus Protection
F-PROT ANTIVIRUS FOR LINUX WORKSTATIONS- FOR HOME USE
F-PROT Antivirus for Linux - home use - F-PROT Antivirus Downloads
ClamAV® is an open source antivirus engine for detecting trojans, viruses, malware & other malicious threats.
ClamavNet
F-Secure Antivirüs
Linux Security | Download | F-Secure for Business
Panda DesktopSecure for Linux
Antivirus for Linux. Panda Security