Denizhan Dakılır
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 23
Linux ve Pardus hakkında herşey ayrıca linux taki hayatım ve pardustaki hayatım bu blogda link: http://linuxandpardus.wordpress.com/
gibi bir cümle senin bu yaklaşımına hiç uymuyor ya ne zaman yeni çıktı linux söylesene, 1991 yılında ilk çekirdeği çıktı, yani linux yeni mi?Herkes bilir Linux yeni çıkmasına rağmen
biraz sert olmus amada alınması gereken güzel dersler var içinde bu yazınınTitus dedi ki:denizhan sen özgünlükten yoksun yazılar ve siteler ile mi varolacaksın? Bakıyorumda senin ve benim günlüklerin temaları aynı hadi onlar aynı olabilir, ama hakkında bölümündeki yazılar bile aynı. Biraz kendin ol başkalarına özenme.
bir de Linux hakkında herşey çok iddialı bir yaklaşım, hele helegibi bir cümle senin bu yaklaşımına hiç uymuyor ya ne zaman yeni çıktı linux söylesene, 1991 yılında ilk çekirdeği çıktı, yani linux yeni mi?Herkes bilir Linux yeni çıkmasına rağmen
iyi güzel günlük tutuyorsun ama kulaktan dolma bilgilerle ya da başkasının yazdıkalrını alıp fiil çekimlerini kendine göre değiştirerek değil araştırıp öğrenerek birşeyler yaz. sana böylece yararı olur.
sen sus bakim abiler konusuyo ;DDenizhan Dakılır dedi ki:bir tek baka baka o cümleye mi baktınız![]()
Denizhan Dakılır dedi ki:bir tek baka baka o cümleye mi baktınız![]()