Caferadanali
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 51

VP249QGR|Monitör|ASUS Türkiye

1498 TLFiyatı ne kadar?
Hocam yeni bilgisayar alıyorum APU sistem asrock a320m-hdv anakart AMD Ryzen 3 2200G işlemci eski monitör lg flatron w1941sşuraya donanımınızı yazın. eski monitör de dahil.
örneğin ekran kartın düşüktür. 144 hz yenileme hızında düşük ekran kartı seni sinir eder.
Hocam diğer markalarıda araştırdım bunun fiyatında olan bir monitör yok 144 hz 1ms monitör var FreeSync açınca 1ms kullanılmıyoryeni sistemse alınabilir. asus iyi markadır. 144 ve 1ms de gayet iyi. diğer markaların aynı özellikte olan monitörlerine bakın fiyat açısından.. aoc viewsonic samsung lg gibi..
En azından eski sağlam bir marka asusHocam diğer markalarıda araştırdım bunun fiyatında olan bir monitör yok 144 hz 1ms monitör var FreeSync açınca 1ms kullanılmıyor
Hocam maalesef fiyat aşıyor ama öneriniz için şağolun teşekkürlerGayet alınabilir bir ürün olduğunu düşünüyorum ek olarak buna da bakabilirsin.
Tamam hocam şimdi açıyorum.gigabyte b450m s2h anakart daha iyi gibi.. biraz ekleyip onu alabilirsin. istersen bilgisayar kasası için yeni bir konu açabilirsin.