LinkedIn Yeni Özellikler üzerinde Çalışıyor

Bu konuyu okuyanlar

emreakpinar

Öğrenci
Katılım
21 Nisan 2020
Mesajlar
5
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Yaş
31
LinkedIn gönderi olarak paylaşabileceğiniz anket özelliği üzerinde çalışıyor.Bu özellik sayesinde kitlenizle anketler yapabileceksiniz.
linkeldn-anket-ozelligi.jpg

Bu örnekte gördüğünüz gibi Jane Manchun Wong tarafından paylaşılan yeni anket özelliği kullanıma sunulacak.Soru ekleyerek ardından 4 adete kadar seçim yapabileceğiniz cevaplar ekleyebilirsiniz ve anket süresini ayarlayabilirsiniz.

Anket özelliği mevcut olarak şu an kullanıcılara sunulmamış olsa da nasıl çalıştığına dair geniş çaplı bir fikir edinmek istiyorsanız.Linkeldn Yardım sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Anket özelliğinin tüm kullanıcılara ne zaman sunulacağı hakkında şu anda resmi bir açıklama yok, ancak oldukça iyi görünüyor.LinkedIn daha fazla bilgi geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Buna ek olarak LinkedIn platformunda belirli hashtag’e eklenmiş daha fazla konuşmaları tam ekran formatında gösterecek yeni bir “sunum modu” test ettiğini de keşfetti.

linkedln-yeni-ozellik.jpg

İlgili gönderileri düzenli bir şekilde görüntülemek için kullanışlı bir araç olabilir.

Ancak asıl amaç, daha geniş gönderileri görüntüleyerek hashtag üzerinden etkileşime geçmeye teşvik ederek insanların platform üzerinde daha fazla vakit geçirmesini sağlamak.

Bu özellik etkinlikler veya konferanslar için özellikle yararı olabilir.Etkinliğe özgü bir etiket oluşturabilirsiniz.

Son olarak LinkedIn’in masaüstü versiyonunda görüntü kırpma aracını test ettiğini görüntüleyebilirsiniz.
linkdeldn-yeni-ozellikler-uzerinde-calisiyor.jpg
Linkedln,mobil uygulama için geçen yıl resim düzenleme ve etiketleme seçeceği eklemişti şimdi bunu masaüstü versiyonunu geliştirmeye çalışıyor.

Dediğimiz gibi şu anda ne zaman yayına alınacağı konusunda resmi bir açıklama yok ama özellikler oldukça iyi görünüyorlar.
 
Katılım
6 Eylül 2018
Mesajlar
2,095
Reaksiyon puanı
3,027
Puanları
113
Sonunda getiriyorlar şu özelliği, sanırım anket ekleme daha önceden de vardı ama baya dandikti. Bir an önce gelirse mutlu sona ulaşacağım.
 

Melethrillue

Öğrenci
Katılım
10 Ağustos 2020
Mesajlar
70
Reaksiyon puanı
36
Puanları
18
ve getirdiler ki çok iyi oldu. LinkedIn'de gezerken sıkıntı vermesini biraz geciktirdiler. "Gamification"
 

Charismax

Öğrenci
Katılım
13 Eylül 2020
Mesajlar
81
Reaksiyon puanı
40
Puanları
18
Yaş
35
ne işe yaradığı hakkında hiç bir fikrim yok..
işçi bulma kurumumu sosyal medyamı nedir bu . üyeliğim var eski am ne oldugunu bilmiyorum ara sıra e postası gelir o kadar
 
Üst