Soru linkedin de iş bulan var mı?

forum2024

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
merak ettiğim bir olgu gerçekten de linkedin aracılığıyla iş bulan oluyor mu? o kadar ilan var başvuru yapıyorum geri dönmüyorlar. işin garibi ilanları yıl boyunca açık. iş bulan var mı bu mecrada

kmurat

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,819
Linkedin bir iş bulma sitesi değil, bir referans sitesi.
Kariyer.net'e üye ol. Oradan bulabilirsin. Ama seni bulandan uzak dur. Dolandırıcıdır mutlaka.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Linkedin'den iş bulan hiç kimseyle karşılaşmadım. Açılan ilanlarda tekrar tekrar aynı açılan ilanlar.

53'lük Genç

Profesör
Reaksiyon puanı
614
Linkedin veri sızdıran güvenilir olmayan platform uzak durulmalı telefona kurulmamalı.

cemil4

Öğrenci
Reaksiyon puanı
47
Linkedini profesyonel kullanana henüz denk gelmedim
Millet ya kendi reklamını veya şirketinin reklamını yapıyor

crow88

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,302
linkedin işin aslı,gördüğüm kadarıyla ,işyerine sitem eden,patronuna laf söylemek isteyen ama söyleyemeyen,işçiye kızıp sitem eden,ama söz geçiremeyen ,başkalarının sözünü söyleyerek deşarjz olan beyaz yakalıların olduğu rahatlama sitesine dönmüş durumda.
Kmuratın dediği gibi oradan beklentiye girmeyin,kariyer.net türü sitelere takılın,iş yerlerinin insankaynakları bölümlerinde bulunan yorum sayfalarına mesaj bırakın(her şeyi CV filan bırakmayın ,sadece çalıştığınız yerin isimlerini irtibat içinde mail bırakın(telefonda olabilir ama temkinli olmak lazım)

murat zorluu

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,005
Bizim sekreterimiz ile birkaç kişi iletişime geçmiş ancak yani ben sosyal medya’dan iletişime geçenleri işe almıyorum kardeşim…

İşe girecek olup; İşi gerçekten isteyen birisi bizi bulur zaten gelir…