Lineage2 server arıyorum?

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
1 senedir oyunu bıraktım gibi ama 9 temmuz da açılacak diye biliyorum ismini biliyondur sanırım, l2sublimity açılıcak yeni server ve uzun ömürlü oluyo o server.

http://www.l2sublimity.com

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
benim 3 ay kadar oynamışlığım var. pek bir bilgi sahibi değilim. ama gerçekten çok zevkli:)

---------- Post added at 23:30 ---------- Previous post was at 23:27 ----------

bu hafta freya serverda oynadım 3 gün kadar ama kapandı. şimdi İnterlude bir server buldum. ne farkı var bilmiyorum ama sen iyi diyorsan iyidir :)

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Interludeden sonra çıkan serverlar genelde emek harcanmadan item sahibi olunan serverlarla dolu , orjinal server hariç tabi, durum böyle olunca çoluk çocuk dolu oluyo, çocuktan kastım yanlış anlasılmasın bizim de aramızda çocuk yaşta oyuncular vardı ama cıvıtmadan oynuyorlardı, sen anlamışındır demek istediğimi, o yüzden en çok sevilen ve bilinen server interludedir, ama sürüm değiştikçe kayıtsız kalamıyorsun tabi, ama bana sorarsan hangisi diye interlude derim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bilgi için teşekkürler. keşke seninle aynı serverda başlasak, herşeyi sorar başına bela olurdum :)

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
O oyuna başladım mı gecem gündüzüme karışıyor hayattan kopuyorum, bitirmem gereken bi okulum var ve son senem, biraz daha sabır diyorum içten içten :D