Line Hesap Hakkında

ntetik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar,

Dün akşam arkadaşım bana "Line" adlı bir uygulamada beni gördüğünü söyledi. Adım soyadım ve resmimle birlikte...
Oysa ben bu uygulamayı ilk defa ondan duydum ve ne iPhone'umda ne de iPad'imde bu uygulama yok!
Applestore'a girdim. İlgili uygulamayı indirdim. Uygulamyı açtığımda yeni hesap yarat gibi birşey çıktı. Yani ben bu uygulamayı daha evvel indirsem ve kullansam sonuçta açtığımda bilgilerim kayıtlı olacağı için kaldığı yerden açılırdı... Bir anlam veremiyorum.
Bazı yerlerde uygulamaların daha çok kullanıcı çekmek için insanların e-mail adreslerini ve isimlerini kullanarak bu tarz şeyler yaptığını okumuştum. Bu öyle birşey olabilir mi? Çünkü bu uygulamayı ne kullandım ne de hesap açtım...

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=324651]ntetik[/MENTION]

Aynı şeyi birçok kişiden duydum. Line kullanmadıkları halde resim, id ve adları sistemde mevcut. Bunun söylediğiniz gibi mail ile ola bildiğini sanmıyorum. Ama facebook ve b. sosyal alanlarla alakası olabilir veya line indirilirken telefonda heryere erişim istiyor, gizli-saklı birşey kalmıyor.

Ve line telefona ilk kez indirseniz yeni hesap açmalısınız veya başka telefondan açtığınız hesapla giriş yapabilirsiniz. Bu sorduğunuz sorunun cevabı, yani aynı hesapla giriş ve çıkış her telefondan yapılabilir