Line 4280 Hatası Nasıl Düzeltebilirim?

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
1619462006953.png

Line 4280 hatası var nasıl düzeltcem

denizali19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar.
Bu sorunu ben de uzun zamandır yaşıyordum.
Fakat internette o kadar çok aramama rağmen bulamadım.
Herkes farklı bir çok yol söylemiş ama hiçbiri sorunu çözmüyor.
Programın çalışması için 2 tane kesin yol var. (Denendi)

1-Sistem Geri Yükleme ile daha önceden oluşturulmuş bir geri yükleme noktasına geri yüklemek. (Programın henüz çalıştırılmadığı bir tarih olabilir)

2-Sistem geri yükleme yapmak istemeyenler için kayıt defterinden programın kaydını silmeniz yeterli. Bu programın hiç yüklenmemiş gibi olmasını sağlıyor.
Bunun için Başlat'ta arama kısmına Regedit yazın. Daha sonra HKEY_CURRENT_USER - Software kısmına gelin. Kayıt girdilerinden Burak Gürsoy'un üzerinde mause ile sağ tuş yaparak silin.
Hepsi bu kadar. Program artık çalışıyor. Hatayı aldığınız her seferde bu işlemi yapmak zorundasınız. Çünkü program her çalıştığında kayıt defterine giriş yapınca bir sonraki sefer açmaya çalışınca bu hatayı veriyor.

ucankedi

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
137
Merhabalar.
Bu sorunu ben de uzun zamandır yaşıyordum.
Fakat internette o kadar çok aramama rağmen bulamadım.
Herkes farklı bir çok yol söylemiş ama hiçbiri sorunu çözmüyor.
Programın çalışması için 2 tane kesin yol var. (Denendi)

1-Sistem Geri Yükleme ile daha önceden oluşturulmuş bir geri yükleme noktasına geri yüklemek. (Programın henüz çalıştırılmadığı bir tarih olabilir)

2-Sistem geri yükleme yapmak istemeyenler için kayıt defterinden programın kaydını silmeniz yeterli. Bu programın hiç yüklenmemiş gibi olmasını sağlıyor.
Bunun için Başlat'ta arama kısmına Regedit yazın. Daha sonra HKEY_CURRENT_USER - Software kısmına gelin. Kayıt girdilerinden Burak Gürsoy'un üzerinde mause ile sağ tuş yaparak silin.
Hepsi bu kadar. Program artık çalışıyor. Hatayı aldığınız her seferde bu işlemi yapmak zorundasınız. Çünkü program her çalıştığında kayıt defterine giriş yapınca bir sonraki sefer açmaya çalışınca bu hatayı veriyor.
ÇOK TEŞEKKÜRLER 2.yöntem işe yaradı