Lincoln ve Linderoth Bursa'da Yok

Bu konuyu okuyanlar

lucifer

Müdavim
Katılım
2 Temmuz 2007
Mesajlar
1,644
Reaksiyon puanı
5
Puanları
0
UEFA Kupası 2. ön eleme turu ilk maçında Hırvatistan'ın Slaven Koprivnica takımını deplasmanda 2-1 yenmeyi başaran Galatasaray, Turkcell Süper Lig'deki Bursapor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Teknik direktör Karl Heniz Feldkamp, İstanbul dönüşü Atatürk Havalimanı'ndan sarı-kırmızlı takımı doğrudan Florya Metin Oktay Tesisleri'ne götürerek, antrenmana çıkarttı. Yaklaşık 1 saat süren çalışmada, Slaven Koprivnica karşısında forma giyen oyuncular hafif koşu yapmakla yetinirlerken, diğer oyuncular ise kondisyon ile pas çalışmasının adından birebirde adam geçip, gol atmaya yönelik bir antrenman yaptılar.

Ayrıca, Koprivnica maçında forma giyen oyuncuların grubunda idmana başlayan Hasan'ın, bu grubun tesislere dönmesinin ardından bu kez diğer grupla antrenmanını sürdürmesi dikkat çekti. İdmana, tedavileri süren Lincoln ile Linderoth katılmazken, hafif sakatlıkları bulunan Aydın, Carrusca, Anıl ve Serkan ise takımdan ayrı bir süre çalıştı.

ARDA SAKATLANDI
Galatasaray'da antrenmanın hemen başındaki ısınma bölümünde Arda'nın bir anda yerde kalması paniğe neden oldu.

Yerde acı içinde kıvranan Arda'ya sağlık heyeti anında müdahale ederken, genç futbolcunun sırt kaburga kasında spazm olduğu açıklandı. Kısa süreli tedavisinin ardından yeniden arkadaşlarına katılan Arda, ağrılarının devam etmesi üzerine çalışmayı bırakırken, çıkışta kulüp doktoru Murat Çevik'e, ''Sanki sırtıma bıçak saplanıyor gibi'' demesi dikkat çekti.

LİNCOLN VE LİNDEROTH'UN BURSA'DA YOK
Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları nedeniyle Slaven Koprivnica maçı kadrosuna alınmayan Lincoln ve Linderoth'un tedavisine tesislerde devam edildi.

Kulüp doktoru Murat Çevik, Lincoln'ün koşulara başladığını, ancak Linderoth'un henüz salonda dahi çalışamadığını belirtirken, bu iki oyuncunun da Bursaspor maçında oynayamayacaklarını ifade etti.
 

Link

Müdavim
Emektar
Katılım
26 Şubat 2007
Mesajlar
2,746
Reaksiyon puanı
16
Puanları
38
Birkaç oyuncunun sakat olması büyük takımları etkilememesi gerekiyor.
 
Üst