Lincoln-Kewell-Baros üçlüsü

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Galatasarayımızın ligde attığı 31 golün 22´sinde imzası bulunan Lincoln-Kewell-Baros üçlüsü; Beşiktaş, Fenerbahçe ve Sivasspor dışında kalan 14 takımı geride bıraktı.

Brezilyalı döktürüyor
‘Tek santrforla oynar mı, oynamaz mı’ tartışmaları süredursun, Galatasaray neredeyse geleneksel hâl alan en golcü takım unvanını bu yıl da kimseye bırakmayacak gibi. Hücum ağırlıklı anlayışın temsilcisi Cim Bom, özellikle Baros, Kewell ve Lincoln’ün attığı gollerle tüm kulvarlardaki iddiasını devam ettiriyor. Geçen sezonki ‘çıtkırıldım’ görüntüsünden sıyrılarak kariyerine yakışan biçimde sahada inisiyatif almaya başlayan Lincoln, beyin görevini başarıyla yerine getiriyor.

Baros attıkça coşuyor
Brezilyalı, bu sezon ligde 6 gol, 8 asistle pırıl pırıl parlıyor. Avrupa’da 1 gol, 4 asisti ve Türkiye Kupası’ndaki 1 asisti de cabası... Baros, ligde 10, Avrupa’da da 4 golüyle Cim Bom’un en skoreri. Çek oyuncunun 3 de asisti var. Kewell da, ligde 6 gol, 1 asistle bu ikiliye ayak uyduruyor. Avustralyalı’nın Avrupa’da 2 golü, Süper Kupa’da da 1 gol, 1 asisti bulunuyor. İlginç nokta, bu üçlünün toplam 22 golünün, ligde Sivas, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın dışındaki diğer takımların attığından fazla olması.

Kaynak : http://www.webaslan.com/haberler/30451.php

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
beyler şu konuda dikkat çekmek istiyorum.barosun attığı gollerin yarısı beleş gibi(penaltı,rakip oyuncuya top çarpıp gol olma vs.)

ama barosu seviyoruz yinede

meçhul_yolcu

Profesör
Reaksiyon puanı
0
çeek bir üçlü :D

5599.jpg
5607.jpg

crazyboys90001

Profesör
Reaksiyon puanı
32
baros biraz daha kendini toparlarsa takımımız mükemmel olacak.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
beyler şu konuda dikkat çekmek istiyorum.barosun attığı gollerin yarısı beleş gibi(penaltı,rakip oyuncuya top çarpıp gol olma vs.)

doğru zamanda doğru yerde duruyor, önemli olan gölü yazmak :euro:

keanureeves

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Baros beles gol atıyor diyorsunuz o pozisyonların daha beleşi daha komigi guiza ya geliyor o ne yapıyor onu da dusunmek lazım. Bence TÜRKİYE ye gelmis en iyi golculerden birisi ilk ücte sayabilirim.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119

Golcülüğün tanımı bu zaten eline geçen pozisyonları değerlendirmek beleş diye de birşey yoktur baros cok fazla koşuyor ve doğru zamanda doğru yerlerde oluyor

BeStOfMaRiJuaNa

Asistan
Reaksiyon puanı
4
başlık yanlış olmuş
Lincoln-Kewell-Baros şeytan üçgeni daha güzel olurdu :D