• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Lincoln FIFA'ya başvurdu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
136950.jpg

Galatasaray Kulübü'ne yeniden FIFA yolu göründü.

Kaçan kaçana!
"Artık geri dönüş yok" diyen Sambacı'nın ücretini alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu ve yanıt beklediği öğrenildi.

Taraftar da küstü
Felipe ve Ribery'yi bedelsiz olarak elinden kaçıran sarı-kırmızılı ekip, 15 milyon euro'ya mal olan Cassio Lincoln'ü de kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya. Fotomaç gazetesinin haberine göre; teknik direktör Bülent Korkmaz ile yaşadığı sorunların ardından taraftarlarla da arası açılan Brezilyalı futbolcunun kafasında Galatasaray'ı bitirdiği ve bonservisini bedelsiz almak için avukatı aracılığıyla FIFA'ya başvurduğu öğrenildi.

Zarar çok büyük
Lincoln'ün, transfer taksitinin zamanında ödenmemesini koz olarak kullanacağı ifade edildi. FIFA'nın Sambacı'yı haklı bulması halinde yıldız oyuncuya en fazla 2 milyon euro değer biçeceği belirtiliyor. Galatasaray, Lincoln'ü Schalke'den 8.7 milyon euro'ya almıştı. Bu arada bavullarını toplayarak İstanbul'dan ayrılan Lincoln'ün bazı takım arkadaşlarına "Bunun geri dönüşü yok. Gidiyorum ve bir daha geri gelmeyeceğim" dediği öğrenildi.

KAYNAK

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
demekki adam paradan dolayı gitmiş. adam gitti demekki. neyse böylesi daha hayırlı oldu galatasaray için

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Lincoln'ün bu konuda haklı olabileceğini hiç sanmıyorum. Sonuçta gelmediği günler için zabıt tutuluyor. Alamadığı parası da yoktur kulüpten. Çünkü biliyoruzki bu konuda öncelik hakkı hep yabancı futbolcularda oluyor. Almıştı parasını nasılsa.

Boş yere gitmesin FIFA'ya filan.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
parasını aldığından nasıl bu kadar eminsin :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Almıştır almıştır...

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Valla hiç bi kaynağa inanasım yok. Osman tanburacı dan başka hiç bi yazara ve yayın kuruluşunun haberine inanmıyorum

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ben FIFA ya gittiğine inanmıyorum.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
160
Gs bu adamı almakta kendi ipini çekmişti.

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Verin parasını çıktırsın gitsin ........ lincolnu

openline

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu fenerbahçe ve galatasaraya ben futbolcu olsam 100 milyon uero bile verse hayatta gelmem bu kaçıncı yıldız gelenlerin kariyerleri bitiyor.

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Paran yoksa niye alıyorsun,tabi ödeyemezsin.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bencede çıktırsın gitsin!

yetkilibiri

Profesör
Reaksiyon puanı
7
oyunda oynamayıp safa yatarsan. hocayla sorun yaşarsan paranıda alamazsın tabi. Taraftarlarıda küstürdü zaten. yolun açık olsun Lincoln...

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Eğer tüm bunlar birkaç yüzbin dolar yüzündense yazıklar olsun bu yönetime.Daha Ribery olayını unutmadık,bir daha böyle bir skandala şahit olmak istemiyoruz.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
o kadar yorum yazmışsınız, bu adama değmez, defolsun gitsin, yokluğu bi dert, varlığı bin dert

hurisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben bir galatasaray taraftari olarak sovulecek kisilerin yonetim oldugunu dusunuyorum.
ribery igetirdiler bedavadan tr kupasini adam tek basina aldi sonra uc kurus icin adami kacirdilar. simdi git al tekrar bakalim tum oyuncularini satsa alamaz herhalde ustunede ayhani bedava verseler nah alirlar,yeter artik yok mu bi aziz yildirim gibi para babasi baskan gs ye of be of ya