LimeWire 4.14

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyazWeb

Asistan
Reaksiyon puanı
0
LimeWire yardımıyla Müzik, Resim, Video, Program ve Döküman indirebilir ve paylaşabilirsiniz.

LimeWire'ın özellikleri:

Dosya indirme hızında ciddi artış sağlandı.

Dosyayı indirdiğiniz kişiyle bağlantı kurabilir onunla chat yapabilirsiniz.

İndirdiğiniz müzik veya görüntü dosyasını dahili Media playerda oynatabilirsiniz.
İndirilen dosyaları yarıda bırakabilir, bir sonraki açılışta kaldığınız yerden indirebilirsiniz.
Bilgisayarın bir şekilde kapanma ihtimaline karşı sonraki açılışta indirdiğiniz dosyaların downloadına devam edebilir kayıp yaşamazsınız.
Birçok dil desteği bulunmaktadır( Türkçe hariç )

Arkadaşlarınızla İp bağlantısı kurup(güvenlik duvarınızın izin vermesi gerekir) dosya alışverişinde bulunabilirsiniz.

Kullanımı kolay ve basit bir arayüze sahiptir.
Siz ziyaretçilerimizin soruları doğrultusunda aşağıdaki bilgilendirme yapılacaktır :

Sizlerden gelen genel yorumlarda bahsedilen konu : programın " only search results with a are offical LimeWire communications MORE İNFO" uyarısı verdiği ve indirme işleminin yapılamadığı şeklindeydi ;

Bunun dosya indirme işlemine herhangi bir engel teşkil etmediğini öncelikle bildirelim.Bu uyarının neden verildiğini iki örnekle aşağıda açıklayacağım :

LimeWire programını kendi içinde taratarak güncellemek istediğinizde kilit işareti çıkarsa bu dosyanın güvenli olduğu ve güncellemenin LimeWire tarafından dağıtıldığı anlamını taşır ( Örnek alttaki resim ) ve rahatla indirme işlemini yapabilirsiniz

http://www.tamindir.com/yukle.asp?id=13389&aciklama=ok

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
yeni sürümde Türkçe dilini de destekliyor, paylaşım için saol TuraNist

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jojoba dedi ki:
Evet yeni sürümde Türkçede var ama karakter bozukluğu var mesela Türkçe yazısı T rk e gibi yazıyor artık hata bendenmi kaynaklı bilemiyorum ama pro sürümünü indirdim Türkçe karakter sorunu var..

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
gokhans19 dedi ki:
Jojoba dedi ki:
Evet yeni sürümde Türkçede var ama karakter bozukluğu var mesela Türkçe yazısı T rk e gibi yazıyor artık hata bendenmi kaynaklı bilemiyorum ama pro sürümünü indirdim Türkçe karakter sorunu var..
evet maalesef İnglizceye döndüm ben de yakında bizmkiler yama fln çıkarırlar ;)

gokhans19

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Jojoba dedi ki:
gokhans19 dedi ki:
Jojoba dedi ki:
evet maalesef İnglizceye döndüm ben de yakında bizmkiler yama fln çıkarırlar ;)
Sendede aynıysa demekki sorun programda.Programın ciddi bir türkçe karakter sorunu var ingilizce kullanınca türkçeden daha anlaşılır oluyor pardon türkçe değil t rk c....

gizem durmaz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bugüne kadar limewire dan başka bi yerden müzik indirmedim ama artık istediğim bazı müziklerin sadece %70 falan indiriyor nedenini hala anlamış değilim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...