Limango Rezilliği

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan uA23uA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ayın 10 gibi limangodan alısveriş yaptım.Ayın 13.de kampanya bitti.Bugün ayın 27si aradan tam 14 gün gecti ama halen ürünler kargolanmadı.Adamlara mail atıyorum verdikleri cevap halen ürünleri temin edemedik.Madem ürünleri temin edemeyeceksin niye kampanya yapıyorsunuz.Kredi kartımdan para hemen cekildi 15 gündür param kullanılıyor ama sipariş halen temin edilememiş.Kimsenin alıpta benm gibi kendi parasıyla rezil olmasını istemiyorum ve stop diyerek son noktayı koyuyorum LİMANGOYA:devil:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
limangoda böyle geç gelmeler oluyor enterasan bir site orası

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
valla tüm mailler ssaklı adamlara mail atıyorum söyledikler cevap hep aynı yok tedarikçi firma temin etmekte sıkıntı yasıyormus en kısa sürede çözülecekmiş ama zaman yok.Artık ne zamana anlaşırlarsa aralarında.Böyle bir satıs yok ya rezil olduk birde hediye alacaktım son anda vazgectim dedim ben kendime alim hediyeyi baska yerden alırım ki iyikide öyle yapmısım yoksa rezil olmustuk:D

Ama bir daha limangodan limon bile almam:D:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Para iadesi yapıyorlarmı acaba :)

onuda bir ayda yaparlar herhalde kardeşim:D
ya bişey değilde adamlara mail atıyorum hep aynı cümleleri yazıyorlar herhalde copy paste yapıyorlar.

Tedarikçi firmanın yaşadığı problem nedeniyle ürünleri depomuza teslimatı konusunda bir sorunla karşı karşıya olduğumuzu ancak tedarikçi firma ile yoğun iletişim sürecimizin devam ettiğini bilmenizi isteriz. Bu durumu en kısa sürede çözüme kavuşturup tarafınızı bilgilendireceğimizi belirtmek ister anlayışınız için teşekkür ederiz.

hep bu tarz mailler

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
eğer alışverişini taksitle aldıysan, taksit tutarı her ay hesabına yatırılır..
yani aslında tüm tutar yatırılır ama her ay taksit tutarı kadar kısım kullanıma açılır...

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bu tür siteler içerisinde BENCE en iyisi Trendyol. Yaptığım alışverişlerin hepsi söyledikleri günde kargoya verildi :D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eğer alışverişini taksitle aldıysan, taksit tutarı her ay hesabına yatırılır..
yani aslında tüm tutar yatırılır ama her ay taksit tutarı kadar kısım kullanıma açılır...

malesef tek çekim yaptım ya:(

tüketici haklarına gidecemde zamanım yok

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
etmiyorlar ki iptal sırası cart curt diyorlar eminimki ondada bekletecekler.Çünkü bir keresindede ürün aldım sonra vazgectim iptalini istedim ok dediler iptal ediyoruz dediler bir hafta sonra kargo geldi :D:D
her işleri ters kardeşim ya

suhakopan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynısı olmuştu. Sipariş bana ulaştı. Gecikmeden dolayı 20 tl indirim çeki vermişlerdi :D

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
netvariumu kullan ordan çok memnun herkes :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
bundan sonra dediğim gibi limangodan limon bile almam artık tavsiye ettiğiniz sitelere yönelecem

Mati

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Clubboon, adı küçük icraati büyük. Tavsiyemdir.

Geia sou ti kán

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu siteye üye olmak gibi bir hata yaptım ne mail adresi değişiyor nede üyeliğini silebiliyorsun mail kutusu bunların adına reklam dedikleri saçmalık yüzünden doldu mail grubundanda çıkamıyorsun rezilik

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle bunun sadece benim başıma geldiğini sanıyodum geçmiş olsun ilk önce :) bende 2 tane forma siparişi verdim geçen ayın 13 ünde kampanya btti 20 sinde gelmesi gerekiyodu 25 inde falan geldi formalar :)mail atıyorum senin gibi tedarikçi yüzünden tedarik edemiyolarmış :D limangonun siteside bence 5 para etmez bi dahada girmiyorum zaten limangoya tekrar geçmiş olsun :)

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eyw kardeşim sanada gecmiş olsun bende cumartesi aldım ürünleri sonunda gönderebildiler ama dediğim gibi artık limangodan limon bile almammmmmm:D

uA23uA

Profesör
Reaksiyon puanı
5
eyw kardeşim cok sağol

elifkeskin34

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Bir kadın olarak sürekli online alışveriş yapıyorum ve Limango kadar stok problemi ve gecikme yaşatan bir başkasını görmedim, şu sıralar memnun kaldığım site de zidaya diyebilirim. İndirim kuponu bulabilirseniz cazip fiyatlara alışveriş yapabilirsiniz. Site de şu http://www.zidaya.com/

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bende de aynısı oldu ama mesaj gönderdiler gecikecek diye hemen mesaj attım o zaman siparişi iptal edin diye 1 saatte iptal edip iadeyi gerçekleştirdiler.