likable06 kullanıcı adım neden banlandı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lik@ble06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar şurada geçinip gidiyoduk bir arkadaşa pm yoluyla fifa 2009'un linklerini yolladım diye uyarı bile almadan ban yedim böyle saçmalık mı olur site içerisinden herhangi bir illegal paylaşım yapmadım pm yoluyla paylaşımın yasak olduğunu bilmiyodum ki dh da bile yolluyorum. İnsan önce uyarı yollar direk banlıyosunuz. Şimdi burayada forum kurallarının linkini kopyalar yapıştırır biri bunuda biliyoruz. Anlamadığım uyarı vs gelmeden ban ne oluyor. Yoksa bazılarının işinemi gelmiyor... Mantıklı bir açıklama bekliyorum. ..İyi çalışmalar...

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Yasak, sadece yasak! Suç yani. Tabi cezasız suç da olmayacaktır.
Forum içinde yaptığımız bütün işlemlerin görünülebilir olduğunu bilmeni isterim kardeşim. Çok dikkatli olmamız lazım.

Ben kaç kere forumdan atılma konusunda direkten döndüm.. :D :D :razz:

lik@ble06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yasak, sadece yasak! Suç yani. Tabi cezasız suç da olmayacaktır.
Forum içinde yaptığımız bütün işlemlerin görünülebilir olduğunu bilmeni isterim kardeşim. Çok dikkatli olmamız lazım.

Ben kaç kere forumdan atılma konusunda direkten döndüm.. :D :D :razz:
güzel kardeşim bende biliyorum pmlerin yöneticiler tarafından okunduğunu ama sorun şuki önce insan uyarılır daha önce hiç uyarı almadım Siteye giriş yapmaya çalışıyorum banlandınız diye karşıma çıkıyor. Hangi mod banladıysa uyarmama sabebini yazsın.. Sırf bu konuyu açmak için yeni üyelik aldım.Cevap bekliyorum..

lik@ble06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zannımca ikinci üyelik de yasak
zaten ilk üyeliğim benim düşünceme göre haksız şekilde sona erdirildi bu üyeliğide hakkımı dile getirmek için aldım. Kimse merak etmesin adam gibi soruma cevap verilsin isterlerse silsinler hesabı....:icon_-1:

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
likablest1.jpg

likable2qw2.jpg

Sanırım resimlerde neden yasaklandığınızı anlayabilirsiniz açıkca ben illegal paylaşım yapacağım siz istek yapın gibi bir tarz kabul edilemez

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
zaten ilk üyeliğim benim düşünceme göre haksız şekilde sona erdirildi bu üyeliğide hakkımı dile getirmek için aldım. Kimse merak etmesin adam gibi soruma cevap verilsin isterlerse silsinler hesabı....:icon_-1:

Sıkma canını olur böyle şeyler. Bak işte şimdi bizimlesin, ne kaybettin ki?

lik@ble06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
likablest1.jpg

likable2qw2.jpg

Sanırım resimlerde neden yasaklandığınızı anlayabilirsiniz açıkca ben illegal paylaşım yapacağım siz istek yapın gibi bir tarz kabul edilemez

amesfa denen arkadaş önce uyarı yollasana birde süper mod olacak yasaklanma nedenini zaten biliyorum ben önemli olan uyarmak arkadaşım pmden yasaksa söyleyin yapmayalım silelim mesajımızı adam gibi iş yapan yok herhalde burada kimsenin kalbide kırılmasın diyorum akşam akşam ama sinir bozucu bir durum var ortada:pinch:

souris

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Özelden yolladığınız tarzda bir mesajın yönetimce okunup okunmadığını bilmiyorum ama amesfa'nın notunda özendirici olma yolunda bir adım atılmış deniyor ki yasaklaması tartışılır ama 200 mesaj sahibi bir üyeninde illegal bir paylaşımı ne şekilde olursa olsun sitede beyan etmesi mazur görülemez değil mi

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Forum kurallarını okuyunuz. Böylece kimse sizi uyarmak zorunda kalmaz.

maxxdump

Dekan
Reaksiyon puanı
6
Üye olduktan sonra ilk olarak forum kuralları okunursa böyle tatsızlıklar yaşanmaz ;)

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
evet hiç vakit kaybetmeden bilgilensin istedim. :D
kötü mü olmuş? :innocent:

Hiç vakit kaybetmeden derken? (Biz eski SDN'cilerdeniz canım dikkat et! Acaba kurallar güncellendi mi diye merak ettim hepsi o kadar)

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herşeyin bir yeri var değil mi? Bu forumda yasa dışı her türlü paylaşım yasak. Bir göz gezdirirseniz anlarsınız. 200 mesaj sayısına ulaşacak kadar forumda bulunan bir üyenin de bunun farkında olması lazım değil mi? Daha önce dediğim gibi bir sürü yasa dışı oyun, program, film vs. sitesi var. İhtiyacı olan gider oradan linkleri alır. Burada yaygara yapmanın anlamı yok.

doctor

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Herşeyin bir yeri var değil mi? Bu forumda yasa dışı her türlü paylaşım yasak. Bir göz gezdirirseniz anlarsınız. 200 mesaj sayısına ulaşacak kadar forumda bulunan bir üyenin de bunun farkında olması lazım değil mi? Daha önce dediğim gibi bir sürü yasa dışı oyun, program, film vs. sitesi var. İhtiyacı olan gider oradan linkleri alır. Burada yaygara yapmanın anlamı yok.

Mesaj sayısının ne değeri var? Değerli olan şu andır. Herkes, her an hata yapabilir. Önemli olan;
bunların çözümünü birlikte konuşmamızdır. O yüzden de burdayız, beraberiz.

Be5tE

Dekan
Reaksiyon puanı
5
Please Forum Kurallarını Okuyunuz :)

Nemesis

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13
Orada havalar nasıl :D

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Sanırım yeterince bilgilendirilme yapılmış forum kurallarını okuyalım lütfen...

KİLİT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...