Lightning Kablosu Alacağım

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 9 ayın sonunda kutudan çıkan orjinal usb kablom bozuldu. (Şarj ucundaki kısımlar kararmış) Yeni kabloyu nerden almamı tavsiye edersiniz? Teknosa, turkcell vs. Çakma almak istemiyorum

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Apple sen sipariş ver, hatta sipariş vermeden önce Apple ye kabloyu götür kopan kabloyu garanti dahilinde değiştirildi diyen arkadaşlar vardı, Apple den genius bar randevusu al, kabloyu da al git değişim yapmazlar sada orijinal kabloyu AppleDen almış olursun.

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Apple sen sipariş ver, hatta sipariş vermeden önce Apple ye kabloyu götür kopan kabloyu garanti dahilinde değiştirildi diyen arkadaşlar vardı, Apple den genius bar randevusu al, kabloyu da al git değişim yapmazlar sada orijinal kabloyu AppleDen almış olursun.

Bi kaç saate elimde olması gerekiyor ama. Başka şarj edecek kablom yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kabloda kopma yoksa eğer kablonun uçları kolay kolay bozulmaz. bence lightningi telefonda taktığın yeri kürdanla bi temizle önce oraya toz kaçıp (sıkışıp) çalışmadığını çok gördüm.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
kafana göre .fiyat nerde uygunsa ordan al.fiyat önemli degil aciliyet önemli diyorsanda en yakin saticidan al artik

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Alırken boyuna dikkat et yukarıdaki ürün 50 cm boyu var kablonun, boyuna göre fiyat değişiyor,

#isve çli açıklaman da öyle anlaşılmıyor en yakın büyük teknoloji marketlerinden al demek daha doğru olur .

Mtn-knowles

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sağ olun arkadaşlar. Media Markt'tan aldım en yakınımda o vardı 59 tl bayıldık artık, neyse uzun ömürlü olsun da. :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
istanbul'da apple'ın yerine yakınsan apple sana bedava verecek belki niye oyalanıyon? apple asla sana bozulduysa bozuldu ne yapalım git yenisini al demez bunu akortek diyor...

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Daha 9 aylık cihaz. Garanti'den değiştir.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
benim dark evopad'in servisinden istesem git yeni kablo al derler apple asla bunu demez.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Aman çakma alma sakın telefona yazık edersin bence Turkcell pahalıya kaçar teknosadan alman daha iyi olur ya da Web mağzalarına bakabilirsin