LGS'de ki matematik rezilliği

Technoob

Asistan
Reaksiyon puanı
111
Şimdi sınavda kötü de yapsanız benim puanımın yetmediği yerlere bile girebiliyorsunuz. Mesela Çağrıbey Anadolu Lisesi %2lik bir okul mahalle okulu olur mu? Benim obp 97ydi eğer 1 sene geç doğsam çevre okullar iyi olduğu için sınava girmeden daha iyi bir okula girebilirdim.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Eğitim Sistemi Çok İyi. Öyle İyi ki Değişmiyor.

YAV HOCAM BEN SİBER GÜVENLİKÇİ OLCAM

hoca: tmm şunu deftere yaz olursun

GRSUGJSHJSGSRHGJSRGMKSFGMKFSGM
Durumumuz böyle sarımikrofon diye bir kanal var üniversite1.sınıf adam 6x7 kaç olduğunu bilmiyor siz düşünün !!!

Reaksiyon puanı
3,029
Sınavda sözel kolay oluyor, fen orta oluyor tam matematiğe gelince seviyeyi max yapıyorlar saçma sapan soruları "bu sınava herkes girmek zorunda değil diye" geçiştiriyorlar. Kabus günlerdi iyi ki geçti :D

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Sınavda sözel kolay oluyor, fen orta oluyor tam matematiğe gelince seviyeyi max yapıyorlar saçma sapan soruları "bu sınava herkes girmek zorunda değil diye" geçiştiriyorlar. Kabus günlerdi iyi ki geçti :D
Valla abi şükür bende LGS virajını geçtim :D YKS sorularına baktım ve kesinlikle daha az karmaşık olduğu kesin. Tabi ben YKS'ye girmem herhalde. Adı falan değişir gene.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Valla abi şükür bende LGS virajını geçtim :D YKS sorularına baktım ve kesinlikle daha az karmaşık olduğu kesin. Tabi ben YKS'ye girmem herhalde. Adı falan değişir gene.
Tyt ve Ayt girmek şart dostum biri 9-10 diğeri 11-12 konuları var biri 2 yıl diğeri 4 yıl sana vaadediyor.

tyt ve ayt o kadar zor olmuyor lgs den

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Tyt ve Ayt girmek şart dostum biri 9-10 diğeri 11-12 konuları var biri 2 yıl diğeri 4 yıl sana vaadediyor.

tyt ve ayt o kadar zor olmuyor lgs den
9 ve 10 sınıf konuları olan sınavın sorularına bir göz attım ve çoğunu yapabildim aslında. Yani sözeli kolaydı gene :D

MrGrфn

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,290
Matematik zor değildi, abartmayın. Diğerlerine göre zor olsa da yapılamayacak sorular yoktu.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Matematik zor değildi, abartmayın. Diğerlerine göre zor olsa da yapılamayacak sorular yoktu.
Yapılamayacak sorular yoktu. Hatta bazıları çok çok basitti. Doğru ama genel olarak örnek sorularla alakası olmayan ve %80'i şekillerden oluşan sorular vardı. Sistem de maşallah matematik yapanı alıyor. Tüm LGS'den Full çıkar, matematiğin kötü olsun 430 civarı bir puan alabiliyorsun :) Hesapladım

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Yapılamayacak sorular yoktu. Hatta bazıları çok çok basitti. Doğru ama genel olarak örnek sorularla alakası olmayan ve %80'i şekillerden oluşan sorular vardı. Sistem de maşallah matematik yapanı alıyor. Tüm LGS'den Full çıkar, matematiğin kötü olsun 430 civarı bir puan alabiliyorsun :) Hesapladım
Hadi hayırlısı

XxxJabbarTR

Asistan
Reaksiyon puanı
43
Bugün LGS'ye girdim. Genel olarak Güzel geçse de matematikte ki rezillik görmezden gelinecek gibi değil. Örnek sorularla alakası olmayan, astronomik sorulardı. 2019 un lgs sorulariyla karşılaştırdığımda fark korkunçtu. Hangi akla hizmet hazırlanmış p matematik şahsen ben anlamadım.
Gecen seneki lgs matematigi.ornek sorularla alakasi yok

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Gecen seneki lgs matematigi.ornek sorularla alakasi yok
Ayrıca geçen senenin matematiğine bakıp umutlananlara yazık oldu usta. Ben mesela. Hepsini şiir okur gibi tak tak çözmüştüm. Ulan Dedim 480 alırım herhalde dedim. Bugün hayal kırıklığına uğradım ama sağlık olsun :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece 1. dönem sorularından soruyoruz bari daha zor soralım deyip abartmışlar. Olayın özeti bu bence.

Ebussuud Efendi

Asistan
Reaksiyon puanı
130
Ayrıca geçen senenin matematiğine bakıp umutlananlara yazık oldu usta. Ben mesela. Hepsini şiir okur gibi tak tak çözmüştüm. Ulan Dedim 480 alırım herhalde dedim. Bugün hayal kırıklığına uğradım ama sağlık olsun :)

Sadece 1. dönem sorularından soruyoruz bari daha zor soralım deyip abartmışlar. Olayın özeti bu bence.
Kolay olacak hali yoktu zaten mantık yürütürsek..?

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159

Bende iyi bekliyordum fakat mat 3y 1b

Reaksiyon puanı
3,029
Puana değil yüzdelik dilime bakman gerekiyor, geçen sene 420 ile yerleşemedim :D