LGS Sınavına çalıştım ama kendimi kazanamayacakmış gibi hissediyorum.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Bildiğiniz gibi yarın LGS var ben sene içinde derslerde hocayı dikkatlice dinledim kurslarıma haftada 4 kere düzenli olarak gittim ve denemelere düzenli şekilde girdim puanlarım 350-420 arasında oldu ve kazanamayacakmış gibi hissediyorum :(

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Bildiğiniz gibi yarın LGS var ben sene içinde derslerde hocayı dikkatlice dinledim kurslarıma haftada 4 kere düzenli olarak gittim ve denemelere düzenli şekilde girdim puanlarım 350-420 arasında oldu ve kazanamayacakmış gibi hissediyorum :(
98 doğumlu değil misin sen ?
LGS nereden çıktı ?

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516
neyi kazanamayacak gibi? tecrübeden konuşuyorum lise aşırı boş birşey en yüksek yerlere gidemez isen, ve bütün yapçaklarını son yılda dershane vasıtası ile yapıyorsun. kafanı çok yorma lgs ye.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
2006'lıyım SDN kabul etmiyor.
Hmm mesele şimdi anlaşıldı profilinde 22 yaş diyince ben seni 98'lisin zannettim :D
soruna gelecek olursam aldığın puan aralığı bence gayet iyi bir anadolu lisesine çok rahat yerleşirsin hedefini bilmediğim için yorum yapamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

neyi kazanamayacak gibi? tecrübeden konuşuyorum lise aşırı boş birşey en yüksek yerlere gidemez isen, ve bütün yapçaklarını son yılda dershane vasıtası ile yapıyorsun. kafanı çok yorma lgs ye.
istediği puanı alıp istediği liseye yerleşemeyecek diye endişe ediyor

Bizim zamanımızda sbs vardı her yıl girerdik aldığımız puanların ortalaması alınıp çıkan sonuç ile liseye yerleşirdik
Bende meslek lisesi çıkışlıyım lise çok boş bir şey bence çok da kasmamak gerek bu konuda bende sana katılıyorum

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Hmm mesele şimdi anlaşıldı profilinde 22 yaş diyince ben seni 98'lisin zannettim :D
soruna gelecek olursam aldığın puan aralığı bence gayet iyi bir anadolu lisesine çok rahat yerleşirsin hedefini bilmediğim için yorum yapamıyorum

Bizim zamanımızda sbs vardı her yıl girerdik aldığımız puanların ortalaması alınıp çıkan sonuç ile liseye yerleşirdik
Bende meslek lisesi çıkışlıyım lise çok boş bir şey bence çok da kasmamak gerek bu konuda bende sana katılıyorum
Aynen öyle.

Rootsyl

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
516

istediği lise ne vaad ediyor olabilirki? hiçbir lisenin hiçbir şey vaad edebileceğini sanmıyorum. Çoğu lisenin bir iki tane çok iyi, biraz orta ve çoğunluğu kötü bir öğretmen kadrosu var. Dediğim gibi en üstlere gitmediği sürece hangisine gittiği bir fark etmeyecek.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
istediği lise ne vaad ediyor olabilirki? hiçbir lisenin hiçbir şey vaad edebileceğini sanmıyorum. Çoğu lisenin bir iki tane çok iyi biraz kötü ve çoğunluğu kötü bir öğretmen kadrosu var. Dediğim gibi en üstlere gitmediği sürece hangisine gittiği bir fark etmeyecek.
Ortam kötü insanlarla dolu olmasa yeter.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
istediği lise ne vaad ediyor olabilirki? hiçbir lisenin hiçbir şey vaad edebileceğini sanmıyorum. Çoğu lisenin bir iki tane çok iyi biraz kötü ve çoğunluğu kötü bir öğretmen kadrosu var. Dediğim gibi en üstlere gitmediği sürece hangisine gittiği bir fark etmeyecek.
çocuğun ne istediğini bilmiyorum lise konusunda çok fazla beklentiye girmemek gerek üniversite daha önemli hatta lisede ortalamaymış takdir teşekkür bunların hiçbiri önemli değil ben lise sonda 1.dönem ve 2.dönem takdir aldım üstüne onur belgesi aldım faydasını görmedim

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
çocuğun ne istediğini bilmiyorum lise konusunda çok fazla beklentiye girmemek gerek üniversite daha önemli hatta lisede ortalamaymış takdir teşekkür bunların hiçbiri önemli değil ben lise sonda 1.dönem ve 2.dönem takdir aldım üstüne onur belgesi aldım faydasını görmedim
@Webhead çok sağol her konuda anında yardımcı oluyorsun çok iyisin benim hayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
@Webhead çok sağol her konuda anında yardımcı oluyorsun çok iyisin benim hayalimdeki meslek bilgisayar mühendisliği.
rica ederim dediğim gibi ben meslek lisesi çıkışlıyım sana tavsiyem meslek lisesine gitme çünkü meslek lisesi yüzünden temelim hiç olmadı ve 2 kez mezunaa kaldım üniversiteye 2 sene sonra girdim yani üniversiteye hazırlanma dönemim biraz sancılı geçti
Ben mühendislik okumadığım için sana yardımcı olamam

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Lise hiç önemli değil bence de dostum. Ben de yarın giriyorum LGS'ye gayet laylay lom olarak giriyorum hem de. Çalıştım kendime de güveniyorum. gelecek olan sonuçta beni çok endişenlendirmeyecektir zaten. Ayrıca denemelerde 420 ye kadar geldiysen lgs de 480'e kadar gidebilirsin. Denemelerle arasında gerçekten çok fark var. İstersen son akşam geçen senenin sorularına bakabilirsin. Motivasyon olur sana.

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
rica ederim dediğim gibi ben meslek lisesi çıkışlıyım sana tavsiyem meslek lisesine gitme çünkü meslek lisesi yüzünden temelim hiç olmadı ve 2 kez mezunaa kaldım üniversiteye 2 sene sonra girdim yani üniversiteye hazırlanma dönemim biraz sancılı geçti
Ben mühendislik okumadığım için sana yardımcı olamam
Şuan ne iş yapıyorsunuz?

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Açıkçası 420 puan ile bulunduğun yere göre Sosyal Bilimler ya da Anadolu Lisesi kazanman mümkündür.

EmirhanTeira

Doçent
Reaksiyon puanı
507
Sosyal bilimler lisesi var bizim tire de aha 395 puan :D Eskiden öğretmen lisesiydi taban puanı bile 467 gibi yüksek bir puandı. İtibarsızlaşıyor sosyal bilimler olunca.

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Hocam moralinizi yüksek tutun. Ben geçen sene girdim. Ve LGSde puanım okulda ve dershanede olduğum bütün denemelerinin puan ortalaması ile aynıydı :D Güzel bir liseye gideceğinize inanıyorum

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
mühendislik konusunda yardımcı olamam çünkü mühendislik okumuyorum ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana evlat ;)

Hocam moralinizi yüksek tutun. Ben geçen sene girdim. Ve LGSde puanım okulda ve dershanede olduğum bütün denemelerinin puan ortalaması ile aynıydı :D Güzel bir liseye gideceğinize inanıyorum
hocam bizim zamanımızda SBS vardı ortaokuldayken her sene yaz tatilinde SBS'ye girerdik aldığımız puanların ortalaması ile malesef meslek lisesine yerleştim çünkü puanım düşüktü puanlarım 319-309-280 civarıydı