EskiPc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
arkadaşlar 300 puan var fende çok yapmamam en fazla 10 tane mateamtik 0 tane
İlçendeki okullara bir göz at.arkadaşlar 300 puan var fende çok yapmamam en fazla 10 tane mateamtik 0 tane
Anadoluya git derim sanırım karne notuyla giriliyordu.knk okullar anadolu var fen var meslek var imam hatip var
Biz kahinmiyiz senin çevrendeki okulların puanlarını bileceğiz?knk okullar anadolu var fen var meslek var imam hatip var
knk benim bildiğim 2 yöntem var ya puanla yada adrese göre sennki nasıl çünkü e okulda çıkmıyorAnadoluya git derim sanırım karne notuyla giriliyordu.
Ben şuan 9 a gidiyorum 336 puanla turizmi kazandım.knk benim bildiğim 2 yöntem var ya puanla yada adrese göre sennki nasıl çünkü e okulda çıkmıyor
81 OBP300 puanla düzgün bir yere gidemezsin. Karne notu ile gir yüksek ise.
knk karne notu ile alan liseler yazdığımda bana adrese dayalı ile ilgili sonuçlar çıkıyor sebebi ne300 puanla düzgün bir yere gidemezsin. Karne notu ile gir yüksek ise.
hayır300 puanda fen lisesi var mıydı?
E o zaman .darkadaşlar 300 puan var fende çok yapmamam en fazla 10 tane mateamtik 0 tane
ne o zamanE o zaman .d
Zaten öyle olması gerek?knk karne notu ile alan liseler yazdığımda bana adrese dayalı ile ilgili sonuçlar çıkıyor sebebi ne
Yerel yerleştirme. Ya da teknik lise.arkadaşlar 300 puan var fende çok yapmamam en fazla 10 tane mateamtik 0 tane
Hayır 400 Puanın üzerinde var.300 puanda fen lisesi var mıydı?
Çok düzgün okullara gidemezsin diye düşünüyorum. Belki 350-400 puan yaparsan iyi olabilir.arkadaşlar 300 puan var fende çok yapmamam en fazla 10 tane mateamtik 0 tane