Cevabin icin tesekkurler.birde quik remote ozelligini denedinmi.ben tv icin denedim fakat uydu alicisinin modelini cikarip okuma imkanim yok.model bilgisi girmeden kullanilabilirmi.Kesinlikle zarar vermez diyemeyeceğim ama %99,8 oranında güvenli diyebilerim.
Şarj aletleri, cihaz %100 şarja ulaşında elektrik akımını kesiyor. Ama illaki herhangi bir sitede cihaz patlama haberlerini görmüşsündür. Nadirende böyle kazalar olabiliyor. Yani gece şarja takmadan önce, dikkatli olmakta fayda var.
Maalesef Android bir cihazım yok, Ben iOS kullanıcısıyım dolayısıyla LG Quick Remote hakkında hiçbir şey bilmiyorum.Cevabin icin tesekkurler.birde quik remote ozelligini denedinmi.ben tv icin denedim fakat uydu alicisinin modelini cikarip okuma imkanim yok.model bilgisi girmeden kullanilabilirmi.
Tesekkurler.bende ilk defa android kullaniyorum.1 haftadir.blackberry kullaniyordum.senin. bilgin yinede benden fazladir[emoji1]Maalesef Android bir cihazım yok, Ben iOS kullanıcısıyım dolayısıyla LG Quick Remote hakkında hiçbir şey bilmiyorum.
Bir soru daha[emoji1] kullanmadigim bir uygulamaydi lgnin ne kadar yurudugunu kac kalori yaktigini gosteren .telefonda vardi ilk aldigimda simdi yok ekranda nereden bulacagimQuick Remote'da Evrensel Kumanda seçeneğine girip cihazın Uzaktan Kumandası ile tuşları öğrenebilirsiniz fakat ben kullandığım zaman bu özellik sağlıklı çalışmamıştı. Yinede markayı girerek kullanmak daha mantıklı.![]()
Menüde LG Health uygulaması yok ama Ana Ekranda G sayfasına kaydırınca yani sağa doğru kaydırınca orda bulabilirsiniz. Eğer ordan kaldırdıysanız Sayfa Ekleme kısmından geri G sayfasını ekleyebilirsiniz.Bir soru daha[emoji1] kullanmadigim bir uygulamaydi lgnin ne kadar yurudugunu kac kalori yaktigini gosteren .telefonda vardi ilk aldigimda simdi yok ekranda nereden bulacagim
Tesekkurler[emoji5]Menüde LG Health uygulaması yok ama Ana Ekranda G sayfasına kaydırınca yani sağa doğru kaydırınca orda bulabilirsiniz. Eğer ordan kaldırdıysanız Sayfa Ekleme kısmından geri G sayfasını ekleyebilirsiniz.![]()
Rica ederim.Tesekkurler[emoji5]