LG'den yeni bir dev daha F1443KDS7 BIG-IN Çamaşır Makinesi

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0

4576.jpg

Dünya'nın standart boyutta 11 Kg kapasiteli ilk çamaşır makinesi

LG F1443KDS, 11 Kg yıkama kapasitesiyle standart boyutta Dünya'nın en büyük hacimli çamaşır makinesi olma özelliği taşıyor. 6 farklı elde yıkama hareketini canlandırabilen 10 yıl garantili DirectDrive motor teknolojisine sahip olan Big-In, A+++ enerji sınıfıyla aynı zamanda çevre dostu.

6 Motion

Dünyada ilk defa LG tarafından geliştirilen 6 motion direct drive motoru kullanıcılarına en iyi performansını sunuyor. Dövme (kırışık azaltma), filtreleme (eşit yıkama), hassas çevirme (sessiz yıkama), döndürme (normal yıkama), çitileme (leke çıkarma) ve çalkalama (hassas yıkama) modlarıyla daha verimli, daha sessiz ve daha az titreşen çamaşır makineleri ile tanışın.

Direct Drive Motor

Eşsiz Direct Drive Sistemi ile daha sessiz, daha az titreşimli ve daha az enerji tüketen bir çamaşır makinesine sahip olabilirsiniz.

Antialerjik Yıkama

Giysileriniz üzerindeki akar, hayvan tüyü, polen gibi alerjenler homojen sıcaklık dağılımı, yüksek sıcaklıktaki su ve başka makinelerde olmayan buharlı yıkama özelliği ile giysilerinizden derinlemesine arındırılır. Anti alerjik yıkamanın başarılı sonuç verdiği BAF (İngiliz Allerji kurumu) tarafından onaylanmıştır.

Standart ebatlarda 11 Kg Kapasite

Rakip ürünlerle aynı dış boyutlara sahip olan LG Bigin, çarpıcı bir biçimde daha fazla iç hacim sunuyor. Inverter Direct Drive™ teknolojisinin yanı sıra, yepyeni bir titreşim azaltma sistemi ve sabit bir dış kabinle desteklenen makine, standart kabin içerisinde 11kg çamasır yıkayabiliyor. Bu sayede, en az sevilen ev isleri arasında yer alan çamasır yıkamanın sıklığını azaltıyor. Kullanıcılar battaniye gibi ağır ve büyük eşyalarını çok daha kolay bir biçimde yıkayabiliyor.

Buharlı Tazeleme

20 dakikada buhar yardımıyla tüm kıyafetlerinizin üzerindeki istenmeyen koku ve tozlardan kurtulabilirsiniz.

Buharlı Yıkama

Buharlı yıkama ile sadece su ile değil su ve buhar karışımı ile çamaşırlarınızı yıkarsınız. Böylece daha canlı renkler ve daha az yıpranmış kıyafetler giyebilirsiniz.

http://www.lgturkiye.com/asp/show_stock.asp?product=F1443KDS7

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
ALLAH'tan bayan değilim :D sürekli yeni ürünler felan kafam karışırdı benim ne alacağımı şaşırırdım :D

11 kg mu.. süpermiş şimdi battaniyeleri felan atarız içine :D

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10 yıl mı garanti? en fazla 7 yıl yapıyorlar biliyorum.. o da biraz daha para verip garanti süresini uzatıyorsun.. emin misiniz 10 yıl olduğuna... eğer öyleyse iyi birşey bu durum...

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
@tekinderya evet standart 2 + 8 yıl motor garantisi olmak üzere toplam 10 yıl garanti altında. biliyorsunuz 2 yıl garanti zaten tüm parçalar için geçerlidir , hiç bir marka buna ilave 8 yıl motor garantisi vermez. lg bu konuda kendine çok güveniyor olmalı :)

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:12 ----------

@technomind evet standart boyutlardaki bir makine için yıkama kapasitesi çok iyi... özellikle yorgan, battaniye büyük sorundur evde.. tek çare kuru temizlemedir. eh artık o kadar para bayılmaya gerek yok :))))

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inanın çok şaşırdım... lg markasını pek duymazdım... böyle işler yaptığınıda bilmezdim... sizleri bilmem ama benim için garanti çok önemlidir..

rb2344

Asistan
Reaksiyon puanı
0
lg, beyaz eşyada adın duyurmaya başladı. ben de alırken tereddütte kaldım ama buzdolabı çamaşır makinesi ve süpürge maşallah çok güzel çalışıyor. özellikle çamaşır makinesinin motorunun sessiz olması ve diğer ekstra özellikleriyle diğer markalara fark atıyor

tekinderya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizde mi bu modeli aldınız? bu model ise anlatırmısınız?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet lg maalesef Türkiye'de dünyada olduğu gibi büyük bir pazar payına sahip olamadı... aslında hem uygun fiyatı hemde kalitesiyle rakiplerine büyük fark atacak özellikte. öncelikle servis kalitesiyle... ama son dönemde çıkarttığı yeni ürünleriyle kısa sürede açığı kapatacak gibi sanırım. forumlarda gerek beyaz eşya, tv gerekse cep telefonu olsun en çok konuşulan marka şu an.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;h0Mm8ReBNjo]http://www.youtube.com/watch?v=h0Mm8ReBNjo[/video]bir de bunu izleyin bakalım... güzel bir reklam olmuş...

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
eskiden yeniye çığır he :) 4 dakıkasını ızledım bunun çok iyi ya... neler değişmiş öyle 7 kilodan 11 kilo :)

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
evet gerçekten bu kadar yıkama kapasitesi çamaşır yıkama yükünü azaltacak, üstelik kırışık azaltma programıda ütüyü dert edenleri sevindirecek cinsten

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
dur annem duymasın bunu !! hemen ister tülleri kırışmasın diye yıkıyor ufaktan sıktırıp hemen astırıyor bana :D

fiyatı ne kadar bu aletin ?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:) yok eğer boyun uzunsa o tülleri şimdi annen ileride karın astırcak maalesef bu makine ondan kurtaramaz seni :) ama anneni zor ütü yapma derdinden kurtarır:) şaka bir yana fiyatı 2000-2100 tl civarında

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
:) yok eğer boyun uzunsa o tülleri şimdi annen ileride karın astırcak maalesef bu makine ondan kurtaramaz seni :) ama anneni zor ütü yapma derdinden kurtarır:) şaka bir yana fiyatı 2000-2100 tl civarında

haber iyiydi ama sonu kötü oldu bea .. demekki asmaktan kurtulamıyacağım. :S bende uzun boylu bir eş alırım :P

fiyatı iyiymiş..

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
beyaz eşya konusunda her zaman olduğu gibi yine kendini göstermiş lg.

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:) erkeklerin kaderidir perde asıp ampul değiştirmek :))))) evet özelliklerine göre çok çok iyi hemde... sonuçta beyaz eşya alır uzun seneler kullanırsın

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Bak yaaa , birde hayır haber versen ne olur :) kaderimizi bize şimdiden söylüyorsun :(
ben sımdı alsam bunu beyaz esyacıda kalsın da o zamana kadar yenı urunler cıkar :) çıkar sanırm :D ben bir eş bulana kadar o0o0o0 :))

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
:) tabi seninkide farklı bir bakış açısı olmuş... ehh sen evlenene kadar lg daha neler çıkartır kim bilir?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar merhaba.. yeni üyeyim ben.. bu makinanın karışık yıkama özelliği var mı?

medya faresi

Doçent
Reaksiyon puanı
0
merhaba angel75 :) evet kırışık azaltma özelliği dahil 7 farklı elde yıkama fonksyonuna sahip

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
uzun zaman olmuş buraya yazmayalı... f1443kds7'yi alıpta kullanan varmı acaba? birkaç sorum olacaktı...
mesela kazan temizlemesi varmı?